Scientology - Projektopgave
Vi har lavet projektopgave om Scientology. 

Under dette forløb har vi været inde og interviewe en scientolog og stillet ham nogle spørgsmål. Da vi har skrevet under på at vi ikke må bruge det han har sagt, til at ligge ud på nettet, ligger vi det ud som en anonym person, så han ikke bliver mistænkt for noget.


Scientology er en tro der startede i Elizabeth, New Jersey, USA, i år 1954.
Manden der startede det hed L. Ron Hubbard. L. Ron Hubbard var science fiction forfatter, der skrev manuskripter og udgav bøger. Han har udgivet bogen Dianetik. Denne bog handlede om ens sjæl og livet. Det var det der startede hele Scientology. 

I Scientology tror man på at man kan får alle de dårlige føleser væk fra din krop. Du får dem ikke helt væk fra din krop, du tænker bare på dem som noget godt. Hvis du nu har mistet din kæreste, så er du måske ked af, at i ikke er sammen mere. Hos Scientology laver man noget der hedder en "Auditering". Det foregår på den måde at der sidder to personer i et rum. Den ene er den der afhøre og den anden bliver så afhørt. Den afhørte sidder med to dåser i hånden. Der kommer et meget lille elektrisk stød igennem kroppen. De mener, at de kan aflæser hvor meget modstand der på dine tanker. 

Mange har været til auditeringer, hvor de har siddet og grædt, råbt og skreget, hvor de til sidst har gået der fra med et stort smil på læben, og en fornyet sjæl.    
Panel title
Antal besøg: 200

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61255502700806sekunder