Socialistisk Folkeparti -Det ku' være så godt - SF's økonomiske politik

SF mener at vi i Danmark skal få fastsat en fattigdomsgrænse, da de mener det er vigtigt at vi har fokus på de fattige i Danmark. Så vi i Danmark kan hjælpe dem og skabe en bedre og stærkere økonomi i Danmark. 
SF mener at en fattigdomsgrænse kan give os et billede af, hvor mange fattige, der findes i Danmark. Denne viden vil gøre det lettere at bekæmpe og forebygge fattigdommen. De er klar over, at det kan være problematisk at fastsætte en sådan grænse. De har gjort det i Københavns kommune, og ved at kortlægge byens fattige har kommunen fået et bedre billede af, hvor omfattende problemet er, og hvor der skal sættes ind. 


SF vil, som det første skridt mod at begrænse fattigdomsproblemet, afskaffe fattigdomsmekanismer som 300-timers-reglen, loftet over kontanthjælpen og starthjælpen. Dette ville være det første skridt til at hjælpe mange mennesker ud af fattigdom, og til at skabe en bedre og solid økonomi i Danmark.
SF mener at vi i Danmark skal skabe vækst for at bevare velfærden. Danmark står i fremtiden foran mange udfordringer og det er nødvendigt, at vi får skabt flere jobs og sat gang i væksten. Hver gang 10.000 danskere går fra ledighed til beskæftigelse, så vinder det danske samfund, hvad der svarer til tre milliarder kroner.

 

SF lanceret en vækstplan, der fokuserer på at skabe vækst på de globale vækstområder velfærd, sundhed, miljø og energi. Luftforurening, oversvømmede kældre, vedvarende energi, rent vand og stigende pres på sundhedssektoren er ikke kun danske fænomener. Det er udfordringer, der går på tværs af landegrænser og kontinenter. SF ved at det er nødvendigt, at vi får skabt bedre vilkår for innovation i virksomhederne.

SF satser derfor på uddannelse og forskning. De vil sikre, at den nødvendige arbejdskraft vil være til rådighed i fremtiden. På den måde vil SF skabe den viden og arbejdskraft, som erhvervslivet får brug for, når Danmark om nogle år kommer til at mangle arbejdskraft.

     

 
Panel title

© 2018 sf

Antal besøg: 1935

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43815994262695sekunder