Socialistisk Folkeparti -Det ku' være så godt - Vores klare mærkesager

SF har nogle klare mærkesager:


”Indskolingen skal styrkes – vi vil have to lærere i 1 – 3 klasse” - De går ind for at børnene skal trives bedre og blive dygtigere.


”SFO´er og klubber skal have ressourcer til at skabe spændende, kreative og udfordrende aktivitetstilbud” – De går ind for at børnene skal være mere glade og aktive.


”Tilbud om sund, økologisk mad i institutionerne” – De går ind for at skabe muligheden for at børnene kan spise sundt.


Respekt, tryghed og muligheder – hele livet” – De går ind for at de ældre skal have det godt og have trygge rammer.


Tid til nærvær og omsorg – flere hænder/medarbejdere på ældreområdet” – De går ind for at gøre hverdagen for de ældre bedre, og ønsker derfor at der kommer flere ansatte på plejehjemmene, så de kan tage sig bedre at de ældre.


”Fri og lige adgang til sociale netværk – gennem styrkelsen af mødesteder og kørselsordninger” – De mener at det er vigtigt at forebygge en indsats, som er med til, både at holde den enkelte i gang, men også at sikre andre mere svaglige mulighed for at indgå i sociale sammenhænge, som modvirker ensomhed og udelukkelse fra hverdagens oplevelser.


”Sikring af en bred vifte af ældre – og plejeboliger i lokalmiljøet”
– De mener at der skal være en bred vifte af tilgængelige boligtilbud til de ældre, som ikke mere er i stand til at klare dagligdagen, Det skal være ældreboliger som er indrettet handicapvenligt, men også ældrecentre med døgnpleje, når det bliver aktuelt.

     4e8d72621c42106102011.jpg

Om de forskellige mærkesager hænger sammen med SF's ideologi:
SF’s mærkesager hænger sammen med deres ideologi, da de tænker meget på velfærdssamfundet og at der skal være ligestilling, alle skal være lige og have de sammen muligheder og vilkår.

 
Panel title

© 2018 sf

Antal besøg: 1925

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41200995445251sekunder