Shadow - Twilight
                     Twilight


4db8311d68cae27042011.jpg

Her vil jeg skrive en masse forskellige fakta om Twilight.
Der vil måske være nogen video'er fra youtube, som indeholder interview's. 


Hvis du ikke har hørt om Twilight syntes jeg virkelig at du skulle se filmene eller læse bøgerne.

Der er fire bøger (:

1. - Tusmørke
2. - Nymåne
3. - Formørkelse
4. - Daggry

Det er en helt fantastisk serie.
Twilight handler om den helt almindelige pige Isabella. Men hun bliver kun kaldt Bella. Hun møder vampyren Edward. De bliver kæreste og Edward elsker Bella overalt på jorden. Han vil gøre alt for hende. Men vampyrene har andre problemer. i samme by bor varulvende. Der i blandt Jacob Black. Jacob bliver selvfølgelig også forelsket i Bella, og Bella har så problemet.. Hvem skal hun vælge?. Men det er selvfølgelig ikke kun dét, det handler om. Det er en helt vildt spænende serie. 

På billedet er det Jacob i midten, Edward til højre og Bella til venstre ;D

Men.. I løbet af dagene vil jeg sætte link og fortælle om personerne. 

4db831d71bf2e27042011.jpg


Dette er så Taylor Lautner som spiller Jacob i Twilight.
Lækker ik' ? :D


Edward:
Edward er som sagt en vampyr. Han bor sammen med hans vampyr familie. Edward vil gøre ALT for Bella og vil beskytte hende på alle måder. Edward er ikke forfærdelig vild med Jacob. Edward har en speciel evne, han kan nemlig læse tanker. Han kan normalt læse ALLES tanker, men nogen er lidt specielt.. Han kan ikke læse Bella's tanker.. Det er ret mærkeligt siger Charlisle som er Edward's far. Han er læge, og ved meget om sådan noget. Edward tror at Jacob og de andre varulve vil skade Bella. Edward er hans vampyr familie er 'vegetarer' og drikker kun dyreblod. 


Jacob:
Jacob er varulv. Varulvene i denne historie kan selv bestemme hvornår de bliver varulve. Jacob har et ret stort temperament, og bliver ret hurtigt sur. Jacob er smask forelsket i Bella. Hos ulve har de noget der hedder prægning.. jeg tror at det staves sådan.. Men det er hvor at man simpelthen vil gøre alt for personen man har prægning på. Han fortæller selv i en af filmene at det er som om at når men ser personen er det ham/Hende som holder hjertet igang og holder en nede på jorden. Man ved dog ikke om Jacob har prægning på Bella, det siger han ikke men han er MEGET forelsket i hende. Jacob og hans kobel, angriber ikke menneske, men beskytter dem.


Isabella/Bella:
Bella starter med at være et helt normal menneske. Hendes forældre er skilt. Hun plejer at bo fast hos moderen, Men flytter ud på 'landet' til hendes far - Charlie. Charlie er ret bekymret for Bella, da hun ALTID er sammen med Edward, og aldrig sammen med hendes bedste ven - Jacob. Charlie ved dog ikke at Jacob er varulv og Edward er vampyr. Men han ved at Bella og Edward er kæreste og at Jacob er vild med Bella. Bella er en ret genert og følsom person. Men man kan sige at Edward har lært hende at være selvsikker. Hvis Bella har sat sig for at gøre en ting.. SÅ gør hun det!


Jeg vil lige skrive 'familierne' på så det ikke er så forvirrende :D

Bella's familie
Charlie Swan er Bella's bekymrede far. han er skilt fra hans gamle kone Renée Dwyer. Charlie bor i Foks. Charlie er meget bekymret. Han er elendig til at lave mad xD
Renée Dwyer Som er Bella's mor bor i Phoenix. Hun forlod Forks med Bella, da Bella var spæd. Hun har blå øjne og Hun bekymrer sig konstant om Bellas ve og vel. Hun beskrives som uforudsigelig, flippet og kærlig. Hun er gift med baseballspilleren Phil. 

Isabella Marie Swan er en 17-årig pige. Hun bor i Phoenix i Arizona med sin mor, men da moren gifter sig igen, beslutter Bella sig for at flytte op til sin far Charlie i Forks, så moren kan rejse rundt med sin nye mand, som spiller baseball. Bella bliver beskrevet, som en bleg pige på trods af at hun kommer fra det solrige Arizona. Hun har chokoladebrunt langt hår, brune øjne, og hun er slank af bygning. Hun er ualmindelig klodset og beskriver sig selv som en "faremagnet". Hun er meget fornuftig af en 17-årig at være og helt anderledes end sin mor.

Edward's familie.
Edward Anthony Masen Cullen er en vampyr og er født den 20. juni, 1901 i Chicago. Han var døende af den spanske influenza, da Dr. Carlisle Cullen forvandlede ham til en vampyr. Han var 17 år, da Carlisle forvandlede ham i håb om at finde en følgesvend. I bogen bor Edward sammen med Dr. Carlisle Cullen og Carlisles kone Esme, som har adopteret ham. Hans adoptivsøskende hedder Rosalie, Emmett, Alice og Jasper. Cullen-familien adskiller sig fra tradiontionelle vampyrer idet de kun drikker dyreblod. Når de er i direkte sollys glimter deres hud, som diamanter, så derfor vælger de at bosætte sig i de nordlige stater. Dette gør at de kan bevæge sig udenfor i dagslys, uden at vække opsigt. Edward er i stand til at læse alles tanker, på nær Bellas. Det er i starten dette, der gør ham nysgerrig over for den nye pige i klassen. Da han første gang er tæt på Bella, tiltaler hendes duft ham så meget, at det bliver en kamp for ham at undgå at dræbe hende. Hun bliver beskrevet som hans "singer" *sanger*, da hendes blod synger efter ham. Edward har bronzefarvet rodet hår og er ranglet og muskuløs samtidigt. Hans hud er alabaster hvid, hård og kold som sten. Edward er plaget med en stor skyld over at han har slået mennesker ihjel, selvom det kun har været onde mennesker. Han væmmes ved sig selv og det han er blevet til.
Carlisle Cullen er faderfiguren i Cullen-familien. Han er fra London ca.år 1640. Som menneske jagede han vampyrer, hvilket i sidste ende førte til hans egen forvandling, da han var 23 år. Han er gift med Esme Cullen og er nu læge i Forks. Hans evne er en særlig stor selvkontrol. Han er beskrevet som flot med blondt hår.Han har skabt både Esme, Edward, Emmett og Rosalie. Alice og Jasper kom først til nogen tid senere. Han er meget rar og venlig og kunne aldrig gøre nogen fortræd.
Esme Cullen er moderfiguren i Cullen-familien. Da hun blev født (i sit menneskeliv) hed hun Esme Anne Platt. Senere giftede hun sig, og kom så til at hedde Esme Anne Platt Evenson. Men hendes mand slog hende og det endte med at hun prøvede at begå selvmord ved at springe ud fra en klippe, da hendes søn døde som spæd. Carlisle nåede at forvandle hende inden hendes hjerte standsede. Hun var 26 år. Hun har 'evnen' til elske lidenskabeligt.
Alice Cullen har evnen til at se ind i fremtiden. Hun er lille og spinkel med kort, sort, strittende hår. Hun er kæreste med Jasper Hale. Alice har ingen erindringer fra sit menneskelige liv, det eneste hun ved, er at hun var indlagt på et psykiatrisk hospital i 1920'erne pga. sine allerede dengang, tydelige synske evner. Før hun blev vampyr, hed hun Mary Alice Brandon. Hun er altid klar til fest, og prøver altid at rette på Bellas tøjstil.
Emmett Cullen Blev forvandlet til vampyr som 20-årig. Hans "menneskenavn" var Emmett McCarty. Han er gift med Rosalie Hale. Efter han blev såret af en bjørn, fandt Rosalie ham og bar ham tilbage til Carlisle, så han kunne forvandle ham ( hun løb ca. tre mil.) Emmetts specielle evne er hans styrke. Emmett er stor og muskuløs med mørkt krøllet hår. Bella synes faktisk at han minder lidt om en bjørn. Han er altid glad, og han er til hver en tid, klar til en slåskamp.
Rosalie (Hale) Cullen Hed Rosalie Lillian Hale i sit menneskeliv. For omverdenen er hun Jaspers tvillingesøster. Hun er gift med Emmett. I bogen bliver hun beskrevet som gudesmuk, selv af en vampyr at være. Hendes lange gyldne hår og statueske træk kendetegner hende. Hun misunder Bella, fordi Bella er menneske, og det ønsker Rosalie selv at hun stadig var.
Jasper (Hale) Cullen hed Jasper Whitlock da han var menneske. For omverdenen er han Rosalies tvillingebror. Han har evnen til at manipulere med følelser. Han er kæreste med Alice Cullen. Som det nyeste medlem af Cullen-familien finder han "vegetar-livstilen" meget svær, da han nemt bliver fristet af menneskene omkring ham. Han er dækket med ar fra vampyrbid, da han levede et voldsomt liv i Syden, før han forenede sig med Cullen familien.
Renesmee Carlie Cullen er Bellas og Edwards datter fra Breaking dawn. Hun er halv vampyr og halv menneske.

Jacobs Familie/ Kobs:
Jacob Black er Quileute-indianer og søn af Billy Black. Han er 15 år, og har langt sort hår, som er samlet i en hestehale. Han bor i indianerreservatet, La Push. Han er forelsket i Bella. Det er også Jacob som fortæller Bella at Cullen-familien er vampyrer, og at hans indianerstamme siges at stamme fra ulve. Han er også meget god til at bygge bl.a. biler og motorcykler. Jacob klipper sig kort håret i 2'ren. Han er IKKE langhåret i virkeligheden det er bare en paryk xD
Billy Black er Jacobs far, og sidder i kørestol. I bogen beskrives han som ret overvægtig, bl.a. at hans kinder hviler helt nede på skuldrene. Han ved mere om Cullen familien end han vil indrømme. Han er meget mystisk. Han og Bellas far, Charlie, er rigtig gode venner.


Der kommer dog flere end i koblet efter hånden.. 


Så slut for idag :DD
 
Panel title

© 2018 Shadow

Antal besøg: 120

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39055585861206sekunder