Shadowlands - Kampagnen
Kampagnen er sat i 2010 og er i sig selv tænkt til at foregå på flere planer. Hvilket vil sige at kampagnen i noget af tiden vil centrere sig om Trenton, New Jersey og de ting der foregår der samt de folk der er i den, men at den også noget af tiden vil centrere sig om spirit world og de ting der foregår i den. 

Kampagnen vil have mange supernaturals af forskellig art indblandet, og der vil være meget søgen efter henholdsvis viden, folk og/eller ting. 
Spillerne kommer til at arbejde ud fra en instinktiv følelse af hvad regenterne af shadowlands, kaldet grand spirits, ønsker. Der vil på den måde ikke være politik indblandet ift spectre society, men det vil derimod være aktuelt i kraft af gruppens involvering i andres affærer. Spillerne kan derfor involvere sig, eller blive involveret i, fx vampyr eller sorcerer politik alt efter hvilke valg de tager gennem kampagnen.

Ideen med at spille spectres er fra storytellers side at spillerne skal have lov til at være immortals uden fra start at være cursed eller anset af forskellige folk og ting som værende korrupte eller out of place - i modsætning til fx dæmoner og vampyrer. Spectres har ikke været mennesker, de har ikke været engle, og de er ikke cross breads af forskellige racer - de er derimod en naturlig del af spirit world som også har en rolle i menneskenes verden.

Systemet i sig selv er hjemmelavet, men tager udgangspunkt i White Wolf's Old World of Darkness. Ideen med det er at poweren skal fylde en hel del i spillerens karakter og udfordre spilleren til at se tingene i et andet perspektiv end de måske er vant til. Samtidig med dette er ideen at systemet skal fjerne elementet af at spilleren skal søge efter den næste dot i en eller anden power for at kunne en bestemt ting (som fx vampyrenes krav om at skulle have dominate 3 for at kunne ændre hukommelse) da det hele vil komme an på spillerens power spektrum og dice pool. Reglerne for det vil blive forklaret i sektionerne for henholdsvis regler og character creation.
 
Panel title

© 2018 shadowlands

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31188607215881sekunder