Shadowlands - The Spirit World
The Shadowlands (også kaldet Penumbra):

Dette er plan er det plan der eksisterer direkte op ad den menneskelige verden (også kaldet det materielle plan, eller skinlands). Alle steder i den menneskelige verden har et spejlbillede i shadowlands, dog behøver de to steder ikke ligne hinanden fuldstændig. Dette skyldes det faktum at en ting der sker i skinlands ikke nødvendigvis har en effekt på shadowlands - eller omvendt (selvom det sagtens kan). I shadowlands kunne en by som New York fx stadig have Twin Towers stående selvom de for længst er faldet i den menneskelige verden.
Alt i shadowlands virker ældre - jern er rustet, bygninger er i forfald, veje er krakelerede og træer ligner at de er flere hundrede år gamle. Mange wraiths, spirits of spectres søger hen mod dette plan i håb om at finde en vej ud til den menneskelige verden. Men det er bestemt ikke et ufarligt sted. Omnis og hans vogtere, både spectres og pattern spiders, holder et vågent øje med dette sted, og hvis en spirit, spectre, wraith eller noget andet ikke opfører sig ordentligt vil de blive forsøgt nedkæmpet med alle midler til rådighed.

Hver region af verden har en tilsvarende region i shadowlands, som bliver kaldt Dark Kingdoms. De er som følger:
 • The Dark Kingdom of Clay, også kaldet Karta - som til svarer Australien.
 • The Dark Kingdom of Iron, også kaldet Stygia - som til svarer det meste af den vestlige verden.
 • The Dark Kingdom of Ivory, også kaldet Bush of Ghosts - som til svarer Afrika
 • The Dark Kingdom of Jade, også kaldet Yellow Springs - som til svarer Asien
 • The Dark Kingdom of Obsidian, også kaldet Flayed Lands - som til svarer de amerikanske kontinenter

Hver by i shadowlands til svarer en by i den menneskelige verden, og er af de wraiths der bosætter sig i dem kaldet Necropolis. Trenton's necropolis er kaldet Trentopolis.
Himlen er mørk og på den kan kun ses en enorm måne hvis blege skær er det eneste der oplyser shadowlands. 
Selvom den store tempest (også kaldet maelstrom) altid raser i spirit world, raser den ikke altid samme sted. Den kan ramme hvor som helst og når som helst - om det er umbra, middle umbra, high umbra eller low umbra er ligegyldigt. Og når den gør er det bedst at gemme sig, da den er farlig for alt og alle der befinder sig i dens nærhed (spirit, spectre, wraith eller andet). Heldigvis raser den oftest på de andre planer i spirit world, men den er desværre oftere og oftere begyndt at finde vej til shadowlands.

Værd at vide om shadowlands er at ikke kun byer og skove er reflekteret i dette sted. Hændelser sætter også sit præg på shadowlands. Ikke kun i form af det fysiske udseende af stedet, men også på livet. Bliver et område i skinlands forurenet nok vil det i shadowlands skabe et område hvor bane spirits bliver født, forekommer der en stor eksplosion kan en fire elemental blive skabt og fejler en supernatural et power use helt katastrofalt kan en paradox spirit blive født. Dette er kun få muligheder af mange, og blandt de ting spectres holder øje med.

Oftest indtrængende på dette plan fra den menneskelige verden er: Varulve og Dæmoner.The Astral Plane (også kaldet High Umbra)

Det astrale plan er det plan hvorpå en spectre bliver skabt. Det er et plan hvor ideer, tanker og koncepter er på sit højeste. Dette plan tager form ud fra den person der betragter det, og som altid føles velkendt. Det er et sted man lettest kan beskrive som værende en samling af verdens bevidsthed som kan deles op i fire regioner som lyder som følger:
 • The Vulgate, som indeholder forskellige almindelige ideer (fx opfindelser, fist fighting og læsekundskab) som danner deres egne små mikro kosmos'er der ofte interagerer med hinanden i takt med at folks ideer og overbevisning ændrer sig.
 • The Spire, som indeholder de større abstrakte ideer (fx krig og kærlighed) som har deres egne langt større kosmos'er.
 • The Courts, hvor store samfund som fx Olympos, Nirvana og dets lige kan findes.
 • The Epiphanies, som indeholder de ultimativt abstrakte ideer som de færreste på de forskellige planer nogensinde opnår.

Der er flere mindre planer gemt i de fire regioner, dog er deres navne og beliggenhed langt fra almen viden.

Selvom de endnu ikke er fundet er det et velkendt faktum at de fleste grand spirits har deres private plan beliggende tæt op ad dette plan.

Oftest indtrængende på dette plan fra den menneskelige verden er: Sorcerers og Vampyrer.The Middle Umbra:

Fundet i hullerne mellem de forskellige store Umbra planer i spirit world er Middle Umbra. Og i modsætning til de andre planer er dette plan ikke et stort plan, men en lang række af planer med forskellige formål. Det er et kaotisk område gemt bag andre planer opdelt af kløfter af ingenting og lommer af kraftig åndelig aktivitet. Vejene mellem planerne her er meget forskellige og kan være alt fra varulvenes månebroer til ormehuller eller tykke jungler og endda rejser ind i andre ånder - samt meget andet. Hvert plan i Middle Umbra har deres eget gauntlet (også kaldet veil) som man skal have en måde at komme igennem, og sværhedsgraden af dette varierer kraftigt.

Dette er det plan hvor tempesten (også kaldet maelstrom) raser oftest, men også det plan magtfulde ånder giver mest fokus. For i dette virvar af planer findes meget forskelligt - dog er følgende planer de eneste der er alment kendte:
 • The Abyss, er stort mørkt hul der siges at opsluge alt der falder der i og lade det falde i glemsel. Det siges at Vis, the Grand Spirit of Stealth har sit plan et sted i dette hul.
 • Erebus, også kaldet The Pit of Cleansing af varulvene er et plan af golde landskaber hvor oceaner af kogende sølv flyder og siges at rense selv de mest taintet skabninger - om end over tid.
 • Scar, som oprindeligt var et sted hvor vild ledte menneskelige sjæle kunne finde fred, men som over tid er blevet et forrådnet og korrupt sted som bane spirits og andre korrupte skabninger kalder sit hjem.

Grundet tempesten og det faktum at dette plan er så forvirrende som det er, er det meget sjældent befærdet. Oftest indtrængende på dette plan fra den menneskelige verden er: VarulveThe Underworld (også kaldet Lower Umbra):

Fundet langt under shadowlands finder man Underworld, også kaldet Afterworld. Det er et sted hvor minder og følelser finder hen, og hvor alle klynger til ting der ikke længere eksisterer eller på anden måde ligger for evigt uden for deres greb. Det er et plan meget få ønsker at gå på, eller overhovedet at finde, men også et plan alle skabninger siges at møde før eller siden.
Underworld har et naturligt tyngdefelt som hiver i folk der kommer det for nært. Dette tyngdefelt har dog intet med reel masse at gøre, men det er påstået at det er vægten af skæbnen og det uundgåelige der tynger en ned.

Af gode grunde kender man ikke ret meget til dette plan, eller dem der befinder sig der (udover wraiths), men det siges at være det plan der skal bringe enden på alting.

Det siges at både Lumina, Nors og Endo holder skarpt øje med dette plan.
 
Panel title

© 2018 shadowlands

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46328496932983sekunder