Shadowlands - Trenton
Mortals:

Trenton hovedstaden i New Jersey. Det er en by i fremgang der dårligt er mærket af finanskrisen. Den enkelte borger har i gennemsnit 26% flere penge til rådighed en den gennemsnitlige borger i de andre stater. 
I starten 2009 fik de indsat republikaneren Chris Christie som New Jerseys guvanør.

Trenton huser omkring 85.400 mennesker af forskellig etnisk herkomst. Opdelingen er som følger:
  • African American (50.1 %)
  • Puerto Rican (14.5 %)
  • Italian (4.6 %)
  • Irish (3.5 %)
  • Polish (3.0 %)
  • Guatamalan (2.8 %)
  • Jamaican (1.5 %)
  • Hungarian (1.0 %)
  • Mexican (1.0 %)

Trenten er har plads som USA's 14. farligste by, ud af de 371 byer der er med i den årlige kriminalitets undersøgelse, og havde i 2008 ikke mindre en 31 drabsager, hvoraf 22 af dem er anset som bande relaterede.
To af de bander der hærger på tværs af USA, "Crips" og "Bloods", er begge stærkt repræsenteret i Trenton - dog har "Bloods" det klare overtal.
Også til stede i byen er banden "187 gang" som hurtigt har skabt et navn for sig selv, og er begyndt at irritere det overordnede bande hierarki i byen.

"Bloods" (også kaldet "United Blood Nation") er en gruppe af bander, bestående af afro-amerikanere, der deler samme ideologi, og der er derfor ikke kun en leder - men flere indflydelsesrige personer. De mest berygtede af disse er Samuel Jones, leder af Trenton's C-K faktion (Crip Killers) medlemmer, og Darryl James, leder af Trenton's M.O.B faktion (Member of Bloods). Begge har nogenlunde den samme mængde indflydelse i banden, og er kendt som voldelige og snedige forbrydere som gang på gang undgår domfældelse. Banden som en helhed repræsenterer sig selv ved at bære farven rød.
Denne bande foretrækker at komme "up close & personal" og bruger derfor oftest knive eller bat når de overfalder andre - dermed ikke sagt at de ikke bruger pistoler og lign. hvis det bliver nødvendigt. De opererer mest med stoffer og afpresning. Medlemmerne af denne bande har et kraftigt had overfor "Cribs".

"Crips" er en gruppe af bander, primært (men ikke udelukkende) bestående af afro-amerikanere, der deler samme ideologi. Der er derfor, ligesom "Bloods", ikke kun en leder men flere indflydelsesrige personer. Selvom der er mange med indflydelse er Mahmoud Bahl klart den mest indflydelsesrige, og anset som den generelle leder af Trenton's Crip medlemmer. Som helhed repræsenterer "Crips" medlemmer sig med farven blå.
Denne bande er mere tilbøjelige til gun violence. De operer mest med våben trafikering og røverier, men er bestemt ikke bange for at myrde hvis de mener det er nødvendigt. Medlemmerne af denne bande har et kraftigt had overfor "Bloods"

"187 gang" er en bande, bestående af folk af alle etniske racer, der kom til i 2006 men hvis brutalitet hurtigt har ladet dem komme til. Deres leder er Jonathan Wade, som er anset som ekstremt farlig på trods af hans sofistikerede adfærd, velgørenheds-arrangementer og andet community service. Banden har ingen klare identificerende træk, og opererer mere som en mafia end som en reel bande. Som navnet insinuerer har de mest med mord at gøre, men blander sig også til tider i andre ting - såsom bankrøverier.

Grundet den enorme bande aktivitet i byen har FBI (Federal Bureau of Investigation), ATF (Arms, Tobacco & Firearms) og Trenton P.D. indsat en special styrke til at stoppe og fængsle de involverede. Selvom de enkelte medlemmers identiteter er hemmeligholdt er denne special styrke, er deres offentlige ansigt Agent Bryan Lundy - en agent der tidligere har indespærret flere bander bl.a. via RICO loven.


Supernaturals:

Bag Trenton's menneskelige facade og menneskelige problemer gemmer der sig endnu en by kaldet Trenton. Ofte kaldet byen bag byen, eller det sande Trenton, af de spectre's der holder øje med den er denne by et sted der er værd at holde et vågent øje med. For i denne by findes ikke bare vampyrer eller dæmoner, varulve eller sorcerers - nej her findes alt dette og mere endnu.

(mere information følger)
 
Panel title

© 2018 shadowlands

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30375695228577sekunder