Shadowlands - Trentopolis
Trentopolis

Trenton's Necropolis, også kaldet Trentopolis, er en by i kaos og afspejler også på den måde dens modpart i den menneskelige verden. Og da Trentopolis, ligesom Trenton, er et sted både med åbenlyse og skjulte krige tiltrækker dette sted også mange divination spectres såvel som en generel høj mængde af spectres tæt forbundet til the grand spirit of destruction. Disse spectres bruger størstedelen af deres tid på at bekæmpe bane spirits.
Men selvom der er mange bane spirits er de langt fra den eneste fare i Trentopolig, og der er derfor mange andre ting en spectre skal være opmærksom på.

Der er flere wraith cluster's rundt omkring i Trentopolis - nogle større end andre. Den største af disse cluster's, der rygtedes at bestå af over tre dusin wraiths, er lokaliseret i New Jersey State Prison og ledet af en wraith ved navn Hector, som siges at have været i Trentopolis i noget nær to århundreder.
(mere information følger)
Andre værd at nævne er en wraith cluster ved Trenton Train Station ledet af en wraith ved navn Claus, og en cluster ved Old Barracks ledet af en wraith ved navn Lucy.
(mere information følger) 
Disse wraiths bekriger ikke blot hinanden, men også alt andet der befinder sig på det de mener er deres plan. Hvorfor Omnis tillader deres tilstedeværelse er ukendt, og er til stor undren for alle spectres med et kritisk eller nysgerrigt sind.

Også fundet i Trentopolis er flere mummy spirits. Dog holder disse ånder sig oftest for sig selv, og derfor vides det ikke hvem eller hvor mange de er. Den eneste kendte mummy spirit i Trentopolis er mumien Urshé, som arbejder på at finde vej tilbage til den menneskelige verden. Urshé er oftest at finde i biblioteket på Thomas Edison State College.

Udover dette skal en hvilken som helst spectre også tage hensyn til de pattern spiders der bevæger sig rundt i byen, som i løbet af de sidste par måneder i stigende grad har vist sig mere og mere temperamentsfulde overfor alt og alle - inklusiv de spectres der er forbundet til Omnis, the grand spirit of planes
(mere information følger) 

Og alt dette er blot dem der bor der. Der til kommer der de varulve der kommer til spectres såvel som wraiths for at bede om tjenester og gaver, samt de dæmoner, sorcerers og varulver der kommer til stedet enten grundet deres krige eller individuelle projekter.
 
Panel title

© 2018 shadowlands

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61480402946472sekunder