SHC-FOTO - Hvad er TFP
Seneste Nyheder
protræt
Koncerter
Landskab
Makro
Dyr
Vinter
Model i natur

 

Udtrykkene TFP og TFCD er ofte brugt i model og fotograf sammenhæng. TFP står for "Time for Print", mens TFCD står for "Time for CD". Det betyder frit oversat "Tid for Billeder".

Tanken med TFP er at der ikke er nogle økonomiske forudsætninger. Meningen er at begge parter er med for at lære noget nyt, og få nogle gode billeder ud af det. Modsætningen er at der betales for en professionel fotograf eller model, og så er det ikke TFP. Det skal ikke koste noget for nogen. Begge stiller op med sine forudsætninger, og lærer af hinanden.

Hvem får mest ud af TFP? Ideen med TFP er at både model og fotograf får nye ideer og kunskaber, samt billeder med hjem. For at få det bedste udbytte, er det en god ide, at man mødes til flere fotosessioner. Første gang kan man evt lave til en prøve fotografering, for at se hvordan man arbejder sammen.

Mail gerne sammen og byt ideer inden fotosessionen, så fotografen kan få ideer på billeder som passer temaet. Modellen kan tænke over hvilket tøj og sminke der skal bruges.

Forventninger

Forventningerne skal også gerne passe sammen. Man kan ikke tage alle de billeder man gerne vil på en fotosession. Samtidig skal både model og fotograf ha forståelse for at den anden ikke er professionel, og man gør det fordi det er interresant.

At blive fotograferet, betyder ikke at fotografen har forbindelser til modelbrancen. Det er faktisk de færeste fotografer der har det. Det normale er at man anvender fotografer som fotograferer TFP, for at øve sig, og få opbygget en portofolio af gode billeder, som man så kan promovere sig videre på.  

 
Panel title
Antal besøg: 1608

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5249879360199sekunder