Siff Semine B. Jensen - Healing

Forløb

Din healing kan handle om: Uforløste følelser.  Depression.  Mindreværd. 

Stress. Fysiske smerte.  Parforholds problemer.  Ensomhed.  Drømme m.m.

Følelser der dukker op under en healing er ofte


·        Hengivelse og mod

·        Angst

·        Tro og tillid

·        Tilgivelse

·        Ansvar

·        Selvdisciplin

·        Kærlighed og mening med dit liv

Siff Semine B. Jensen Tidsbestilling hverdage kl: 8-9 Mobil: 60105868 Adresse: Bygvænget 1, Ullerslev

Din process

 

Healing er en proces til at blive bevidst om sig selv og træffe de rigtige valg der er vigtige for dig. Når du er bevidst om dig selv, kan du ikke blive styret af de ubevidste mønstre du er opvokset med. At være bevidst om eget mønster vil give dig frihed og plads til at vælge hvad der er rigtigt for dig.


I en healing proces lærer du at tage kontakt til din indre skaber kraft og ad den vej få rettet din balance i din egen energikilde. Mod til at slippe det der kan forhindre dig i at tage de rigtige valg, for at du kan blive lykkelig og blive et helt menneske. Healing giver dig energi og støtte til at udleve dine drømme.


Healing

Alle mennesker er hver deres egen energikilde. Når vores energikilde kommer ud af balance styres vi ubevidst af andre, opfattelser og overbevisninger vi er opvokset med. Vi kommer for langt væk fra vores sande kilde, vores sande jeg. Denne ubalance vil give knas og støj i kontakten til dig selv og dine omgivelser. Livet lykkes ikke. Hvis du går for længe med denne ubalance siger kroppen på et tidspunkt fra og du vil blive syg.
Øget velvære 


Som healer skabe jeg en sund kontakt til din energikilde. Åbner dit hjerte charkra, afbalancere din energi og hjælper dig med at løsne op for dine blokeringer. Gennem healing får du mere energi til selv healing. Du finder ro, åbner op, oplever større mod og overskud til at tage de rigtige skridt og valg.


Under healing vil du opleve dyb afslapning og fred. Dagene efter oplever du typisk træthed efterfulgt af mere energi på sigt. Healing giver dig øget selvværd og bevidsthed om at leve i nuet. Du får nemmere ved at finde tilbage til din energikilde. Tager større ansvar for dig og dit eget liv.

Samtalen

Før vi starter din healing snakker vi om hvordan du har det og hvad du gerne vil arbejde med. Healingen foregår i tavshed. 

Efter din healing snakker vi om hvad du har mærket og oplevet under healingen.  Det kan være billeder eller følelser som kræver din opmærksomhed. Ofte understøtter dine oplevelser med det jeg ser og mærker. Helt afhængig af hvor åben og gerne du vil, kan et forløb variere mellem 3-10 gange over 4 måneder.

Fjernhealing
Pr. distance. Det vil sige at du er i dit hjem og jeg i mit. Healingen starter med en telefonsamtale på ca. 20 min efterfuldt af ca.30 min healing uden for opkald og en afsluttende samtale efter healing på telefonen. Healingen kan også forgå hjemme hos dig. Jeg kommer gerne forbi uden mer´ pris på Fyn.
 
Panel title

© 2019 siffjensen

Antal besøg: 25175

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,5630550384521sekunder