sikker-sex - Om os

Om Os

2nk6pvq.jpg

Kort om os
Her på siden vil vi bare lige hurtigt fortælle om os. Vi er en Organisation der har været igang i omkring 25 år, vi kæmper for de unge. Vi går meget op i deres velfærd og om de har det godt.

Vores Kampagne
Vi har haft mange projekter og kampagner kørende med unge, som i kan se er vores nuværende projekt: Sikker Sex. Lige for tiden stiger antallet af unge med kønssygdomme og uønskede gravidtet, og de unge bliver yngre og yngre når de har deres første sexdebut. De fleste unge ved ikke særlig meget om konsekvenserne for at have ubeskyttet sex, og det er derfor vi har startet kampagnen. For at ramme de unge bedst har vi prøvet at gøre det en smule sjovere, men stadig lærerigt at læse!
Vi håber virkelig at vi kan gøre en lille foreskel for de unge og sørge for at de fleste har det godt.

Formålet
Formålet er som tideligere sagt, at få de unges øjne lidt mere op for viden om sex. De unge i dag ved alt for lidt om sex og konsekvenserne. Skolerne gør nogenlunde en stor indsats for at lære det, men nogen gange lærer man bare bedst ved at undersøge tingene selv. Derfor har vi lavet en side, hvor der står det der er nødvendigt at vide, og vi har en håndfuld links som er rigtig gode - så de unge selv kan undersøge det.

 
Panel title

© 2018 sikker-sex

Antal besøg: 6006

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,98634195327759sekunder