singlekursus - Forside
NWI3Mzc5NjUyODFl.gif 4fac573662af511052012.jpg


Få det parforhold du drømmer om

 Weekend kursus for Singler

 

Denne weekends program sætter dig selv og dit kommende forhold i et nyt lys, som giver dig en bedre forståelse af, hvordan I støtter hinanden, og samtidig giver nyt liv og inspiration, passion og dyb kærlighed i forholdet.

 

Tag med på et indsigtsvækkende kursus, hvor det udelukkende er andre singler som deltager. Vi går ind i hvordan man kan få et forhold til at blive balanceret, passioneret og give jer glæde og kærlighed år efter år. Enhver balance i et forhold er betinget af, hvor meget du elsker dig selv, og er i stand til selv at tage ansvar for de følelser de nære relationer vækker i dig.

 

Gennem ganske simple afklarende øvelser, får du indsigt i, hvad der er vigtigt for dig i dit kommende forhold, og hvordan I kan styrke jer dig selv og hinanden. Vi er alle forskellige og har forskellige behov, ønsker og drømme. Derfor findes der heller ingen generel mirakelkur, men der findes metoder til at afklare dine individuelle behov, og selvfølgelig håber vi at vi i løbet af weekenden vil have skabt en ny bevidsthed i dig, så du fremover ser et forhold i et helt andet lys, hvor du har muligheden for at udvikle i stedet for at afvikle.

 

Vi har sammensat et levende og inspirerende program, som vi selv ville elske at deltage i. Masser af grin og lethed og forhåbentlig en masse aha oplevelser. Det bedste af det hele er at det er så enkelt, at I nemt kan tage værktøjerne med hjem og med det samme gøre det til en naturlig del af jeres nye liv.

 

Vi kommer ind på det feminine og det maskuline aspekt i os selv og i vores forhold. Hvad vi tænder på hos hinanden og hvad der slukker os. Du lærer baggrunden for hvorfor så mange parforhold går i stykker, når du har den viden kan du undgå at falde i fælderne. Parforholdet består af 3 ting – dig , mig og os, det er vigtigt at der er plads til alle tre ting og at du ikke lægger hele din lykke i din partners hænder.

 

 

Dato:                          23 og 24. Maj 2012

Tid:                 Kl. 9 – 16 / 10-16 plus gratis salsa lektion til kl. 17

Pris:                1900 kr. + 50 til fælles frokost

(Earlybird før 20. Maj er prisen 950 kr.)

Sted:               Multi Fitness og Yoga

Adresse:        Vermlandsgade 75, 2300 København S

 

Da det om lørdagen er Sct. Hans Aften, vil vi invitere dig derudover til at deltage i et stort fælles arrangement  ved Amager Strandpark. Inden da går vi ud og spiser sammen efter kurset, giv gerne besked om du vil være med til spisning, så vi kan bestille bord et sted i god tid.

Du opfordres til at invitere dine single venner med til arrangementet om aftenen, så vi laver vores egen kæmpe single fest ved bålet. I tilfælde af dårligt vejr aflyses sidste del af arrangementet.

 

Som noget ekstra har I også mulighed for at deltage på vores ’Happy Hour’ lige efter kurset søndag hvor Connie byder op til en times undervisning i  salsa i tidsrummet kl. 16-17.

 

 

Tilmelding til kurset kan ske mail eller telefon til:

Connie Yndal: 81719299 / post@connieyndal.dk

Clauss M. J. Gyllun: 23 84 93 44 / zenzoi4u@gmail.com

 

Indbetaling sker på konto:

Reg: 2252 Konto: 6275717248

 

 

Kurset bliver afholdt af Claus Gyllun, Krops Terapeut og forfatter til bogen ”Den Nye Mand” og Connie Yndal, instruktør, coach og kursusleder.

 

Mere om os på www.connieyndal.dk  og www.zenzoi.dk

 
Panel title

© 2018 singlekursus

Antal besøg: 5

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34920310974121sekunder