Mit liv - Forside
May
23
2013

Lille historie, jeg fik den anden dag;-)

Du er lænket fast til sengen, på maven ....jeg har dækket dine øjne.
Du er iklædt noget frækt lak og læder med nogle vildt frække højhælede sko.....nogen som skriger: "knep mig! "

Du prøver at løsne håndjernene lidt men der sker ikke noget. Du ved ikke hvor jeg er og hvad jeg laver, men du kan mærke mig i nærheden. Det driver dig til vanvid og hvis det ikke var for, at det gjorde dig så utrolig liderlig så ville du være rasende.
"Herre ?" trygler du usikkert.

Et hårdt smæk rammer dine baller, og du gisper i ydmygende liderlighed.
"Har jeg givet lov til at snakke ?", siger jeg med min dybe bestemte stemme.
"Tilgiv mig herre "
Jeg kører mine fingre meget blidt over dine baller, og bider dem blidt og nyder duften af dig.                                    
Et til smæk ......og så kæler jeg igen .......så 5 hurtige med pisken ....det er utroligt smertefuldt, men bliver hurtigt erstattet af nydelse, når jeg kører min hånd blidt over dine baller ....

Skal jeg fortsætte?

-

God lille historie, som jeg fik af en meget interessant soldat.
Jeg er meget taknemmelig, hver gang han tænder mig;-)

May
23
2013

Lige til at spise!!

Ja, mun ikke...
Billedet har ikke så meget med virkeligheden at gøre, men jeg er sikker på, at hvis jeg fik lov til at se han mave, ville den helt klart ligne den på billedet...mums!!

Nu skal i bare høre;
Som tidligere forklaret, så har jeg en datter i børnehave. I denne institution er der for kort tid siden kommet en ung mand - tja, vi er vel jævnaldrende -, årsagen er uvedkommende, men lige fra første gang jeg så ham havde jeg lyst til at træde et skridt tættere på ham. Han ser godt ud, er afslappet og så kan jeg ikke lade være med at kigge efter ham, når jeg aflevere/henter.

Desværre er jeg ret så uerfaren - for ikke at sige genert - når det kommer til at give udtryk for min interesse. Det er noget andet end at læse en profil, tænke 'Jeg er interesseret' og så sende et brev til vedkommende (ingen køn, da jeg er biseksuel).
Der også flere dilemmaer i dette, da vi jo kun ses 2 gange dagligt, og jeg intet andet aner, end hans navn og arbejdssted. Og så kunne der jo blive tale om sexikane, eftersom han er på arbejde..
Men, hvor er han bare lækker...hans udstråling lokker mig, og jeg skal altid lige have et kig på ham inden jeg går.

Jeg har set, at han har en skrift-tattoo bag på den ene overarm, og jeg som normalt ikke lægger det store i tatoveringer synes lige pludselig at det er sexet!! Hvad sker der får mig?!!!

NEJ, jeg er Ikke forelsket! Desuden så går mine overvejelser på sex, læse hans signaler og forsøge at kanalisere mine egne signaler, så han ikke bliver ramt af den vogn der er for enden af stangen..

Bare jeg skriver dette får jeg helt lyst til, køre hånden hen over hans skæg, op gennem håret og rive lidt i det, for så at give han et sensuelt og krævende kys...bare tanken...uhm..

proxy?url=http%3A%2F%2Flh3.ggpht.com%2F-

May
23
2013

Kald mig bare luksusluder;)

Ja, okay; det kræver en forklaring;-)

Da jeg den anden dag - sidst på dagen - var blevet brændt af, på en fræk telefon aftale som jeg havde gejlet mig helt op til, var jeg stadig småliderlig, men også skuffet. Da skrev en veninde, at hun havde et tilbud til mig. Først tænkte jeg, at det da var noget underligt noget at skrive, og undrede mig over det, men nysgerrig som jeg er, troppede jeg op hos hende 5 minutter senere, beredt på den skøreste forklaring.

Men skør var den ikke. Ser man, min veninde har indtil for nylig være en meget dedikeret single, og da hun nu har fået en ganske sød - eller med hendes egne ord; '...perfekt...' - kæreste, arbejder hun nu på at få afviklet andre kontakter. Min veninde er en kvinde der ser meget godt ud, desuden er hun i besiddelse af en utrolig stærk seksuel udstråling, hvilket gør at hun nærmest bliver spammet med erotiske tilnærmelser på diverse datingsites.

Tilbuddet hun havde til mig, var fra en mand der ønsker at betale for seksuelle ydelser, sågar frække sms'er og mms'er.

Ja, den er jeg så hoppet med på. Jeg synes tanken er spændende, og desuden så gør det jo ikke noget at jeg får betaling for noget jeg gentagne gange har fået ros for;-)

Samme aften skrev jeg sms'er på livet løs, og sendte ham nogle billeder. Han tænder på at betale for sex, og at blive domineret. Han er en lidt genert mand, der skal tages med en fast hånd og domineres - ikke noget jeg har prøvet før, men nyder udfordringen;-) Prisen startede på 500 for sms og billeder inden han fik mit nummer. Efterfølgende fik jeg ham op på 1000 inkl. et billede af mine bryster.. I mit hoved er det lettjente penge, og en utrolig god timeløn;-)

Så kald mig bare luksusluder. Jeg hygger mig. Ligeledes hygger min mand og jeg os med det, så fri mig fra fordommene;-)

God pinse til verdens befolkning:-*

proxy?url=http%3A%2F%2Flh3.ggpht.com%2F-

May
23
2013

Interesting...

First og all, i'll recommend that you, read my first entry - First thing first, before reading this one.

Yeah; i'm a woman, but that does not mean i'm willing to have sex with every single one of the guys out there!

As a sex-happy young woman in this sexappealed world I have some accounts, to help me with these wild things: VictoriaMilan.com and Scor.dk. Sadly theres more men then woman in there, so natually it has to happen: "Let's tjeck out todays inbox.." 2 min. later: "Holy crap!! 236 unreaden letters!! How did that happen?! I've only had the profile for 3 days..!"
And i'm aware og the fact that i'm not the only woman, who fill cuite overwelmed by mens sexual behaviour om websites like this.

Personaly i'm a sexual woman, with a huge appetite for sex. And i'm a bit demanding aswell. We might click in text, but if you don't turn me on by mind and with your body, the chance of 2. time - or even a 1. time - is gonna be small. Very small..

So even with some scepticism, i have managed to find some very interesting people;-)

proxy?url=http%3A%2F%2Flh3.ggpht.com%2F-

May
23
2013

First thing first - aller først...

Hi all you beautifull people,

This blog is going to be about my sexual experiences, and other subjekts under sex.


Home base;

I'm 24 years old, happily married, we have a daugther at 4. My husband and I have a open relationship. To us it means that we allow eachother to have sexual intercourse with other people. Along with flirtation;-)


We trust eachother, as well as wanting the best for the signifikant other. When er began our relationship in 2005, as 16-17-year-old, had none of had sex at all, wich is why we have decided to open up, try other people and explorer our sexuality.


This is what we've learned so far. That:

-that our boundaries are very defferent,

-we love to talk about sex;-),

-we won't be without eachother,

-our relationship have had a huge benefition from the shearing.

Among other good things;-)


With this blog i will, every other day, write about my sexual experiences. I do not seek attention, but over time realized, that many people want to hear how our open relationship is, and how we cope with it.


I really hope you will like my blog, and mabye find it kinda edducational;-)


Dansk:


Hej alle i smukke mennesker,

Denne blog kommer til at handle om mine seksuelle oplevelser, og andet med samme udgangspunkt;-)


Mit hjemmelige forhold:

Jeg er 24 år, lykkelig gift, vi har en datter på 4. Min mand og jeg lever i et åbent forhold. For os betyder det, at vi giver hinanden lov til at være sammen med andre seksuelt. Dette indebærer også at flirte.


Vi stoler på hinanden, og vil det bedste for den anden. Da vi begyndte vores forhold, som 16-17-årige, havde ingen af os dyrket sex før og derfor har vi senere besluttet at åbne op, prøve andre og udforske vores seksualitet.


Det har vi lært. At:

-vores grænser er vidt forskellige,

-vi elsker at tale om sex;-),

-vi ikke vil være foruden hinanden,

-vores forhold har haft rigtig godt af åbenheden,

Og en masse andet;-)


På denne blog vil jeg hver/hver anden dag fortælle om mine oplevelser. Jeg søger ikke en masse opmærksomhed, men har oplevet at, mange mennesker gerne vil høre om, hvordan vores åbne forhold er, og hvorledes vi får det til at hænge sammen.


Jeg håber i vil kunne lide min blog, og måske ydermere finde den lærerig;-)


proxy?url=http%3A%2F%2Flh4.ggpht.com%2F-

Oct
2
2012

Nye oplevelser...og hvordan er vi så kommet hertil?

506adf7824b8f02102012.png

Sidst jeg skrev, var jeg meget langt nede på piller og kunne slet ikke se nogle positive muligheder i min tilværelse. Tingene har ændret sig drastisk, hvilket jeg kun kan nyde.

 

Da jeg skrev tilbage i marts var jeg bl.a. kommet på deltid. Det er jeg ikke mere, men jeg skal stadig tage den med ro, og lytte til mig selv - har lige været tæt på at tage turen ned igen..

 

Fra begyndelse...jamen, kort efter jeg skrev i marts, blev mange ting gode igen. Jeg havde masser af energi, jobbet var rart, aktivt, der kom styr på det derhjemme. Og så skete der det, at jeg helt glemte at tjekke ift. om jeg fik min menstruation i månederne; marts, april, maj...da vi nåede juni havde jeg et pusterum, hvor jeg pludselig tænkte; "fik jeg det sidste måned?" Jeg panikkede et øjeblik, tjekkede min kalender. Dette gjorde at jeg panikkede mere, men samtidig blev fyldt med en følelse af at have været kommet i mål efter en maraton.

 

Nå, men; vi kendte jo turen. Ned til lægen, taget prøver, så til scanning og efterfølgende til jordemoder. Jeg fik skæld ud af lægentongue.gif Jeg havde jo ventet længe nok, synes hun – på det her tidspunkt skulle jeg så have været i 3. måned. Det var ligesom om hun ikke rigtig fattede, at jeg ikke havde været opmærksom på det.

 

Alt var godt; vores datter var begyndt at snakke med min mave, som voksede så en veninde pointerede at det sikkert ville blive tvillinger o_O… Nu begyndte jeg at panikke. Jeg skulle dælme ikke have tvillinger!! Både min mand og jeg synes ligesom det var hårdt nok at få et barn, så at have to på en gang, og vores 4-årige datter ved siden af…det ville jeg heller ikke kunne bære; at se vores datter blive skubbet helt til siden, fordi hendes forældre ikke har tid og overskud til hende. Nej; så hellere slet ikke få nummer to. I den sammenhæng kan jeg så sige – med enighed fra min mand – at bliver vi ikke gravide inden vores datter fylder fem år, så bliver der ingen to’er. Vi ønsker ikke at der kommer får mange år mellem vores børn, da de også skal have glæde af hinanden både i leg, men også så vores datter finder det sjovt og spændende med et ekstra familiemedlem. Det skulle jo gerne ske inden hun bliver alt for forvent med at have mor og far for sig selv.

 

Jeg blev indkaldt til scanning på Skejby sygehus, denne gang tog min mand med. Jeg kom ind, åbnede mine bukser og lagde mig op; det var jo ikke første gang. Der kom en klat kold creme på min mave, lige under navlen og vi kiggede forventningsfulde på skærmen.

 

Ingenting...

 

Det var hvad vi kunne se på skærmen; Ingenting. Bortset fra…at min mand og jeg havde hygget os aftenen forinden…og det havde lige sat sig fast. Men det var ikke noget de betegnede som værende en reel gravilitet.

 

Fortsættelse følger.  

Sept
30
2012

Der er kommet andre boller på suppen...

Det er der i den grad kommet, og de kommer til at forblive, hvor de ligger i den næste lange tid.

Det meste er overordnet set positivt, og jeg er glad...næsten lykkelig ;)

Den FØRSTE gode ting der er sket siden marts er, at jeg ikke længere er på antidepressivmedicin :D *Stort klap på skulderen til mig*
Grunden til det er så knapt på positiv...jeg blev gravid - hvilket så har vist sig at være tilbage i marts - men desværre viste det sig, da vi nåede til den første scanning i juli, at der intet var. Min krop havde foretaget en naturlig abort, hvilket de fleste kvinder ikke lægger mærke til, men bare ser det som en lille pre-mens-ting. Desværre - for mig - fortsatte min mave med at vokse og den slimhinde som kroppen automatisk skaber på indersiden af livmoderen, for at holde på ægget, var der stadig, hvorfor de på sygehuset vurderede at det var bedst, jeg fik foretaget en udskrabning...det er nok en oplevelse jeg vil vende tilbage til, da der stadig er nogle ting omkring det, som jeg mangler at få ud..

Det ANDET er, at min selvtillid kom ret langt ned - nu er vi henne i slutningen af juni - hvor jeg så tog den beslutning, at oprette en profil på VictoriaMilan og lægge nogle ret så udfordrende billeder til skue for de personer, som jeg tillod at se dem. Lad os bare sige, at jeg fandt det utrolig interessant, lærerigt og... anbefalelsesværdigt ;) Jeg skal med glæde vende tilbage til denne første tid, hvor jeg udfordrede skæbnen på det groveste. Testede min mands tiltro og vores ægteskab. Der blev snakket meget, grædt, men der kom også nogle ting frem i lyset, som vi virkelig har været glade for har set dagens lys.

Det TREDJE handler om det vi efterfølgende har besluttet...nemlig at åbne vores forhold. For bare seks måneder siden, ville jeg aldrig have gået med til det. Men det var mig der tog initiativet. Desuden vil jeg ikke tilbage til det ægteskab, som mange kender som standard. Dette skal jeg også nok fortælle mere om ;) Tror mig; det har været en spændende rejse smiley.gif

Ville lige komme med det sidste nye.

Sender en fantastisk weekend ud til alle.

Knus herfra

March
20
2012

Ny dag, ny uge, nyt mål...tror jeg.

Så er endnu en uge begyndt.. Og jeg er på vej ned i et hul igen. I dag var den længste jeg har tilbragt på mit arbejde i meget lang tid. Det var en lang dag, men det har ikke været så forfærdeligt som jeg havde frygtet.

Jeg startede lidt sløvt ud, hvor jeg egentligt ikke havde lyst til at tage nogle steder. Et, for mig, klart tegn på at det går lidt ned ad igen. Vores datter havde sovet uroligt, med en del hoste, og havde listet ind til os i morges uden at vi havde lagt mærke til det.

Jeg kalder det "mandags-humør". Den sindsstemning jeg som regel befinder mig i mandag. Hele mandag. Vasketøjet bliver ikke rørt, kattebakkerne bliver ikke tømt, og jeg henter sikkert heller vores datter tidligere end 30 min før børnehaven lukker.
Jamen hvad drejer det sig om..? Personligt tror jeg det drejer sig om, at der har været gang i den henover weekenden. Både min mand og vores datter er jo hjemme, og det er jo her der er mulighed for at besøge familie og venner. Den megen transport og de mange mennesker (hensyntagen, forskellige mennesker osv.) gør mig træt og udkørt. Hvilket jeg ikke rigtig føler er retfærdigt, da jeg ikke har kørekort hvorfor min mand altid kører når vi skal nogen steder. Og så suger han følelser til sig som en svamp i vand. Både de tydelige følelser og specielt dem som mennesker omkring ham forsøger at skjule.
Men i alt fald så bruger jeg kort sagt, mandagen til at slappe af efter tumulten i weekenden. Som min far plejer at sige; "Lad os se at komme hjem så vi kan komme på arbejde i morgen, og slappe af."

I dag var en smule anderledes. Men lidt som en mandag. Måske var det fordi jeg blev klippet sidste torsdag, og så ville jeg ikke have opmærksomhed. Jeg hader opmærksomhed. Mennesker kigger på en. Forventer at man vil udrette en hel masse, i løbet af den korte tid en eksamen tager. HALLO!! Den dybe tallerken, kvanteteori og pythagoras ligninger er opfundet! Jeg har en enorm mangel på selvtillid. Men det havde en 1.-års psykologistuderende allerede i første semester været i stand til at spotte.

Min fod: Jeg aner ikke hvad jeg har lavet, men min ankel begyndte at gøre ondt da jeg kom hjem. Det er kun blevet værre. Nej, Jeg tager ikke smertestillende imod det.

Piller.. Jeg tager nogle stykker hver dag. Men ikke flere end jeg skalsmiley.gif Jeg tager som følger; 1 stk. fiskeolie (fra netto), 1 stk. multivitamin (også fra netto. Kom nu; det er de billigste!), og 2 stk. Ferro Duretter, Jerntilskud (fra Apoteket). Alle piller tager jeg om morgenen til en portion yoghurt med havregryn, et krus mælk, to grove kiks med banan og en kop te.

Men her sidder jeg med anden slags piller. Piller som har bivirkninger som, uro i kroppen, selvmordstanker, mindske sexlyst og gulfarvning af både hud og bindehinden (det hvide område i øjet). Pillerne hedder Sertralin og er givet til mig mod depression. Jeg har læst brugsvejledningen igennem, og for en sikkerhedsskyld skal min mand også læse den igennem. Det er muligt at jeg kan komme til at overse nogle alvorlige bivirkninger. Jeg er nervøs for at skulle til at tage pillerne. Ikke kun på grund af bivirkningerne, men også i forhold til hvordan jeg kunne begynde at reagere både overfor min mand , men også overfor vores datter. Men lige nu handler det om, at jeg skal blive færdig med min uddannelse. Problemformuleringen skal afleveres i løbet af denne uge, fagprøven til september (hvis ikke jeg husker forkert), og eksamen er til oktober. Og så har jeg fri.


Mit mål lige nu: Tage en dag ad gangen. Komme i gang med min fagprøve. Finde mig tilrette i en hverdag, hvor jeg sansynligvis er afhængig af piller mod depression.


Langtidsmål: At blive færdig som kontorelev. Få fast arbejde og have barn nummer to på vej. At flytte i hus ville også være dejligt (med masser af plads).


Nyd sekunder og nyd hinanden.


Sippe --<-@

 
Panel title

© 2018 sippe

Antal besøg: 918

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,7906091213226sekunder