SIWERAFOTO - Info
Jeg købte mit første spejlreflekskamera i 2010, og begyndte så at tage billeder. Siden har jeg øvet mig på mine dyr, venner og naturen som omgiver mig. Der er stadig mange ting jeg skal lære, og jeg vil derfor gerne prøve at tage billeder af andre, deres dyr, ting, eller hvad der nu ønskes.

Mit udstyr består indtil videre af: Sony A330, Sony objektiv 18-55mm, Sigma objektiv 70-300mm.

Da jeg bor nær Holstebro, vil det være en fordel hvis du også bor her omkring. Jeg er dog med jævne mellemrum i Århus, hvor der også vil være mulighed for, at jeg kan møde eller besøge dig.

Fotograferingen vil ikke koste noget, men er der udgifter for mig, for at nå hen hvor du bor eller hvor vi skal mødes, vil du skulle dække dem. Jeg har ikke bil, så evt. transport vil foregå med det offentlige.

Du vil efter fotograferingen modtage billederne via en mail. Billederne vil have mit vandmærke på, hvilket ikke må fjernes. Bruger du mine billeder på nettet eller i anden offentlig sammenhæng, bedes du informere om, at billedet er taget af SIWERAFOTO. Jeg vil forbeholde mig retten til, at lægge billeder op på siden, som jeg har taget for dig. Dog vil jeg informere dig først, og hvis du er imod, kan vi tale om det.

Er du interesseret i, at jeg skal tage billeder for dig, kan du kontakte mig:

Signewr23@hotmail.com

+45 26 80 22 02


- Eller du kan kontakte mig på menuknappen "kontakt". - Her kan du stille spørgsmål, eller komme med ønsker ang. fotografering. Jeg vil tage stilling til din forespørgsel og svare retur.
 
Panel title

© 2018 siwerafoto

Antal besøg: 399

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4333701133728sekunder