Skat - Forside

 

SKATTESVINDEL ER UDBREDT HOS SKAT

Skat har tydeligvis fået en ordentlig tur med pisken og er nu i fuld gang med at tryne og true sagesløse borgere på det groveste for at få presset hver en femøre ud af disses ofte i forvejen overbelastede budgetter.

Har du også fået skat tæt ind på livet så skriv gerne en kommentar til os på kontakt siden. Vi vil meget gerne høre hvilke begivenheder som SKAT påfører folk i disse tider.

Årsagen til at siden her er opstået er at noget tyder på at SKAT er så desperate for at få penge ind at SKAT går langt over grænsen for hvad som er lovligt eller rimeligt. Der er eksempler på direkte forsøg på overlagt svindel og bedrageri fra SKATs medarbejdere som truer med at smadre enkeltborgeres tilværelser totalt ved at påføre fiktive skattepligtige indtækter som ivirkeligheden aldrig har været reelle og som SKAT ved sine kilder og stasi metoder burde have vidst var forkerte. Det betyder at SKAT er ude i nogle situationer hvor sagelsløse borgere risikerer at tabe store pengebeløb fordi de er nødt til at hyre advokathjælp osv. for at forklare SKATs skrankepaver hvordan virkeligheden hænger sammen. Dette er højst  uhensigtsmæssigt og meget ødelæggende for erhvers aktive og specielt mindre selvstændige som i forvejen er presset af kriser og som har brug for at kunne koncentrere sin tid på at skabe indtækter og ikke udgifter.

Har du oplevet et eller andet grotesk fra SKATs side så skriv til os.

Her kommer mere i nærmeste fremtid incl. dok. for at SKAT muligvis er den største svindler af alle i det danske samfund.

 
Panel title

© 2018 skat

Antal besøg: 318

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46744704246521sekunder