Sarah og Bos bryllup - Forside

Velkommen til vores hjemmeside med billeder mm., fra vores bryllup d. 23 juni 2012.

 

Vi havde en en fantastisk dag som startede med at Sarah i solskin, blev hentet af en mørkeblå Rolls Royce, og sammen med Cornelius ankom til Vallensbæk kirke.

Efter en fin vielse hvor præsten holdt en smuk og personlig tale, fik vi taget billeder ved gadekæret i Vallensbæk landsby.

Efter fotograferingen gik turen i Rollsen ind til hotel Admiral, hvor vi tiltrak os en del  opmærksomhed - nok mest pga. den smukke bil og vi fik vinket til en masse nysgerrige turister, som nok havde håbet på et se et royalt par. 

Vel fremme ved hotellet fik vi checket ind og kom op på vores værelse på 6. sal med udsigt direkte til operaen, skuespillerhuset og TV-2's EM studie.

 

Inden vi skulle spise havde vi inviteret på en lille kanalrundfart, heldigt den var overdækket, da det regnede lidt.

Tilbage i hotellets lounge var der dækket op til middag. Her blev vi fejret med god mad, personlige taler og sange.

 

Hvis vi fik behov for lidt frisk luft, kunne vi gå udenfor og nyde stemningen på Langelinie og ofelia beach, som var proppet med mennesker, som så fodbold på storskærm og ventede på at sct. hans bålet blev tændt og Morten ankerdal holdt båltale. Sarah oplevede et par gange at blive fotograferet af turister, som lige skulle have et billede af en smuk, dansk brudsmiley.gif

 

Vores toastmaster, Britt og banketchefen sørgede for at aftenen forløb perfekt og gav os muligheden for at slappe fuldstændig af og nyde dagen. Tak Britt, for dit store overblik og engagement.

 

Takket være vores skønne barnepige, klarede Cornelius at være med næsten indtil midnat og han nød sin "date" med Simone, som var helt på hans præmisser....En stor tak til Simone fordi du havde lyst til at hjælpe os på denne specielle dag.

 

Mens vi nød kaffe og lækker bryllupskage fik vi trænet lattermusklerne da "Klassens tykke dreng" underholdte til stor glæde for både os og vores gæster og de fik os alle til at synge "I just call to say I love you" i bedste Stevie Wonder style.

 

En lang og hyggelig aften sluttede med nat mad og vi gik glade, men trætte i seng.

 

Morgenmaden blev indtaget med de gæster som havde overnattet på hotellet og de der var stået op fik lov at komme op på vores værelse og nyde udsigten over Københavns havn og herefter pakkede vi bilen og kørte hjem.

 

Vi havde en vidunderlig dag med en masse festglade og skønne mennesker....og vi takker for alle de medbragte gaver, taler og sange, som har rørt os dybt.

Ingen gaver skal byttes.

 

En stor tak til præst Julie Rebel for den smukke, personlige tale, Fotograf Lene Espersen for smukke bryllupsbilleder, til personalet på Admiral hotel for et godt samarbejde og hjælp til planlægningen af vores perfekte fest og til "klassens tykke dreng", for at underholde os til den helt store guldmedalje.

Desværre var der personer, som af den ene eller anden grund ikke kunne deltage i vores bryllupsfest og de var alle savnet - også dem, som ikke længere er hos os og vi er sikker på at de har siddet et bedre sted og kigget med.

 

Tak til alle vores dejlige gæster, fordi i havde lyst til at dele dagen med ossmiley.gif

 

Vi håber at i vil skrive en hilsen i vores gæstebog.

 

Kærlige hilsner fra Bo & Sarah

 
Panel title
Antal besøg: 282

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50968194007874sekunder