Skillevejen - Om Skillevejen
Det er Skillevejens ambition at indgå i samarbejder med Kommuner der er interesserede i at gentænke og ny-udvikle en af verdens bedste sociale sektorer.

Vi har været igang siden 2001, og har i perioden leveret professionelle løsninger indenfor det special pædagogiske område til kommunale socialforvaltninger på Sjælland.

I alle samarbejdsflader gælder det, at det at blive i stand til at vælge, at foretage valget for dernæst at føre det ud i livet, er omdrejningspunktet.
Dette gælder både i forhold til målsætninger for den sociale indsats og i Skillevejens måde at lave forretning på.

Vi har en bred og solid faglig platform samt en lang erfaring med at samarbejde omkring udsatte voksne, dys-funktionelle familier, samt børn og unge der er truede i forhold til deres udvikling.

I nær fremtid er der udsigt til yderligere reduktion af de  ressourcer der bliver allokeret til området.
Udfordringen bliver at optimere og forbedre resultater under en formindsket økonomisk ramme.

Den viden og innovation der er nødvendig for at realisere dette kan Skillevejen bidrage med at tilvejebringe.

Vi besidder den form for praksisnær viden der i kombination med kreativitet og et højt uddannelsesniveau danner udgangspunkt for udformning af ydelses profiler der gentænker social indsats.

Se eksempelvis vores generelle standarder for omfattende relations pædagogiske forløb med døgnberedskab der i udgangspunktet er designet som alternativer til at anbringe børn og unge udenfor eget hjem.


 
Panel title

© 2018 skillevejen

Antal besøg: 29

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51822900772095sekunder