THINSPO - Sådan gør jeg
Mit fake navn er Maria. 

jeg ønsker at være anonym fordi, at jeg ikke kan se en grund til at være offentlig. Jeg har kæmpet med min vægt i to år cirka. og først nu kan jeg se resultater.

Min max vægt var her i sommers der vejede jeg 57/58 kg. jeg bestemte mig for at jeg ville tabe mig efter sommerferien og jeg ville veje enden 50 eller 48 kg. ikke mere eller mindre. 

Nu vejer jeg 48 kg. og er glad og tilfreds ps. jeg er 165 høj. 
faktisk efter min vægttab har jeg fået så meget overskud, jeg er blevet så meget mere menneskelig. og jeg har fået det godt med mig selv, OG INGEN SKAL KALDE MIG FED MERE fordi det er jeg ikke. 

Jeg har prøvet en del. 
både anoreksi, bulimi, motion og MASSER af forskellige diæter . 
Men så valgte jeg noget fra og til og nu synes jeg at det fungerer rigtig godt. Istarten var det helt vildt svært, at holde sig fra mad og jeg så konstant thinspo video'er inden jeg skulle spise så jeg huskede på hvad maden gjorde ved mig. Så begyndte jeg at sove mine dage væk, så jeg ikke spiste, det fungerede men det var utrolig hårdt og jeg havde intet energi. 

Så holdte jeg en pause fra det hele også begyndte jeg at få bullimi, jeg fik mere og mere lyst til mad og MASSER af det. jeg havde det i en længere periode så begyndte jeg at motionere rigtig meget på mit værelse (imens jeg havde bullimi) men jeg følte ikke at det hjalp overhovedet. 

Så nu har jeg fundet en anden kur. 
jeg tæller kalorier og spiser intet brød i hverdagen, min livsstil kommer på en anden side. 
50803189ef43318102012.jpg
 
Panel title

© 2018 skinnybitch

Antal besøg: 65

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31359505653381sekunder