Skolestruktur - Hjørring Kommune - Forside

skolestruktur (en ½ plan)
(Støt din by - Besvar spørgeskema/)

 

Denne side er oprettet som et fælles samlingspunkt i forbindelse med vores politiker ønsker at lukke de mindre byer i kommunen.

Dette vil på langt sigt betyde at vores kommunes erhvervsliv vil miste mange af de kommende igangsætter - som er grundlaget for udvikling. 

Den kommende generation vil nu blive opflasket med, at det kun er i de store byer der er en uddannelses/erhvervsmæssig fremtid, dette betyder at selv Hjørring by, vil blive ramt voldsomt af en massiv fraflytning, da vores nuværende politiker skubber til den tendens, med deres handlinger og manglende udmeldinger fortæller, at der kun i de største byer der en fremtid - dette betyder at fremtiden flytter til de 4 største byer i Danmark.

 

Økonomisk vil det være en katastrofal glidebane, med hundredvis af tabte arbejdspladser i kommunen.

 

Lærepladser vil gå tabt.
Butikker vil lukke.
Affolkningen af yderområderne vil tiltage.
Færre Børn vil få en ungdomsuddannelse.
Kommunen skal opkøbe flere "låsby huse"

 

En lukning og salg af skoler vil samtidig betyde at idrætsforeninger vil blive nedlagt og børnene i disse byer vil dyrke mindre sport, og dermed på langt sigt flere livsstilssygedomme. Dette går vi udfra er det samlede byråds holdning. Som udtalt af borgmesteren i Nordjyske " lukker skoler må idrætsforeningerne også "bare" slå sig sammen" Vi har ikke hørt andre politiker modsætte sig den holdning.

 
Panel title
Antal besøg: 238

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53467988967896sekunder