Skolestruktur - Hjørring Kommune - Hvad arbejder vi på

I øjeblikket arbejder vi på at finde alternative løsninger som svar på forslaget der er sendt i Høring, så vi kan komme med forslag der samler kommunen, og ikke graver os tilbage til tiden før kommunesammenlægningerne, som der politisk er enighed om ved at alt skal samles i Hjørring, det betyder der komme usynlige grænser i kommunen, som gør de svært at få fælles fodslag til gavn for alle. 

 

Vi er dybt bekymret over der ikke er lokale politiker der offentlig har givet udtryk for deres holdninger, men kun svarer personligt.

Desværre har politikerne kun for øjet at folk trækkes til kommunen, med massive investeringer/udgifter i Hjørring by, men de glemmer det der trækker rigtig mange mennesker og arbejdspladser til kommunen er turismen, dette kan kun opretholdes såfremt der sker udvikling i disse områder, og ikke afvikling som skolestrukturforslaget forstærker. 

Økonomisk viser alle undersøgelser at dette er en bedre økonomisk investering end andre kulturelle tiltag, men dette er ikke så synligt for politkerne som en "bygning".

 

Vi arbejder med at få samlet de beregninger der ligger til grund for strukturforslaget, da vi efter at have gennemgået forslaget har fundet simple regnefejl. Desværre er de simple regnefejl fortsat i de fremlagte forslag, selv om kommunen/politikerne er blevet gjort opmærksom på dem. ( dette viser desværre at der politisk er en ligegyldighed i det materiale der udsendes/godkendes, eller også mener de ikke vores børns fremtid er så vigtig)

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 232

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57349610328674sekunder