skoliose - Dagbog
July
22
2010

Dagbog for min skoliose

 

Skoliose....!  
Min dagbog fra Operationen

 

Onsdag den 15/3 2006

Kære dagbog i dag har været meget underlig for mig, jeg har ikke følt mig særlig godt tilpas og haft en del kvalme.
Dagen er gået med vi fik pakket det sidste, og fik afleveret Buller ved min mormor og morfar.
Og så kørte vi ellers til Århus og fik taget blodprøver og så skulle vi bare slappe af resten af tiden. Den tid hvor der ikke rigtig sket noget havde jeg det dårlig og der fløj mange mærkelige tanker igennem hoved på mig.
Og nu skal jeg tag

 

Torsdag den 16/3 og Fredag den 17/03 2006

Kære dagbog i går da jeg skulle over på sygehuset, var jeg meget bange.
Jeg tror ikke min mor og far kunne mærke det på mig da vi gik der over, men jeg tror de kunne lidt da jeg var kommet i mit sygehus tøj og kommet i sengen.
Jeg fik 2 alm. smerte stillende piller, også var der ellers bare at vente på jeg blev hentet op.
Da vi gik op mod oprationsstuen var jeg bange, men enlig ikke så meget som jeg havde regnet med jeg ville være.
Jeg fik min bedøvelse, som ikke er den oprindelige bedøvelse da jeg mangler noget i mit blod. Så hvis jeg får det forkerte har jeg svært ved at få luft og kan næsten ikke vågne igen.
Så har jeg fået fortalt at jeg blev kørt ind på operationsstuen og der var jeg i omkring 4 timer da lægen kom ned til mine forælder og sagde jeg var kommet godt igennem det hele, og at de var ved at syg mig og så skulle jeg vækkes og køres ind på intensiv afdeling.

Der lå jeg så og min mor og far kom der op og jeg var helt væk og jeg havde så ondt og de kunne ikke forstå den smertestillende rør jeg havde fået opereret ind i ryggen ikke virkede.
Jeg var helt lam i min venstre arm fra albuen og ud til mine finger spiser, kunne intet mærke.
Min mor og mig var ved at være bange for der var gået noget galt under operationen men det var så fordi det rør de havde opereret ind i min ryg havde de vent forkert så det havde bedøvet min arm i stedet for.

Jeg lå ved siden af en ælder mand der holde op med at trække været, så der var en tinge der begynde at larme så sygeplejersken kunne holde liv i ham.
Så den tone havde min mor vent sig til, men da jeg havde en del kvalme så havde jeg den også, så da min begynde at larme kom sygeplejersken løbene og sagde din datter trækker ikke vejret.
Så farede min mor op, men så begynde jeg at trække vejret igen.
Jeg vågnede en del gange i løbet af natten fordi jeg holde op med at trække vejret fordi jeg havde kvalme.
Næste morgen vågnede jeg og min mor var der ikke, så spurgte jeg en sygeplejerske om hvor hun var, men hun var nede og få morgen mad.

Da min mor kom op skulle jeg senge bades og i noget andet tøj inden jeg skulle ned på børene afdelingen.
Da jeg kom der ned kom en af de sygeplejersker jeg har haft meget med at gøre når jeg har været indlagt de andre gange med min arm, det er en helt anden historie.
Men da hun kom var portøren ved at låse min seng fast det kunne han ikke helt finde ud af så jeg sagde mænd og vente øjne af ham og så var Betina sygeplejersken flad af grin, det samme var mig og min mor.

Betina stod og snakkede lidt med mig og min mor om hvordan jeg havde det og hvordan det var gået, og så kom min far.
Så var der gaver til mig, hehe.
Om aftnen kom sygeplejerskerne ind til mig og sagde jeg skulle op og side på senge kanten jeg ville ikke var bange for der gjorde ondt og det ville gå op i min ryg, men jeg skulle. Da jeg var kommet op og sider sagde de jeg skulle op og stå og jeg ville bare ikke jeg tudet og rystede så det gjorde en ting men kom op og stå og fik trådt et skridt til side og tilbage og så nede og ligge igen.

 

Lørdag den 18/03 2006

Kære dagbog i dag har været en hård dag, jeg har næsten ikke sovet i nat pga. smerter og fordi jeg skulle vendes i min seng en hel masse gang og det gjorde meget ondt men det var dejligt at komme om på en anden side ind i mellem.
Da jeg vågnede ved 8 tiden kom Betina ind med nogen pille der skulle ned før eller efter morgen mad og så skulle jeg have en sprøjte i mit lår AV.
Så skulle jeg have en lille dren ud jeg havde i ryggen.
Jeg syndes det gjorde smader ondt og Betina sagde det ikke ville gøre særlig ondt men det var så fordi den havde sat sig fast pga. noget størknet blod om røret.
Min mormor og morfar har været her i dag  det var dejligt og fik en lille gave.

 

Søndag den 19/03 2006

Kære dagbog i dag har været en dejlig dag jeg har haft mindre smerter og jeg føler og mere på toppen.
Jeg har fået fjernet mit kateter så jeg skal selv gå ud på wc nu, det dejligt.
Skal ha hjælpe til at komme ud og ind af sengen.  
Så har min søster og hendes kæreste og min mors eks. mand og min mors veninde været her og besøgte mig og de havde MD mad med til mig det var dejligt så fik jeg da lidt at spise bryder mig ikke om sygehus maden.

Før de tog hjem skulle jeg op og stå og gå et par skrid det gik bare godt men det gjorde da lidt ondt.
Jeg følte også jeg skulle på wc altså bag om så jeg blev langt på ble i seng og de andre skulle gå ud og vente til jeg var færdig, men jeg kunne ikke det kunne jeg så her til aftne hehe.

 

Mandag den 20/03 2006

Kære dagbog i dag er jeg kommet helt ud af alle mine slanger og har været i bad det var rigtig dejlig, bare for lov at side og få varmt vand ned over sig og blive vasket det er en helt anderledes fornemmelse at komme i bad for første gang efter så lang tid det snakkede mig og Betina også om da hun vaskede mig.
Da jeg var færdig sov jeg lige en halv time så havde jeg matematik og så kom min onkel og 2 fætter fra Fyn og besøgte mig det var hyggelig.
Da de skulle til at hjem ville jeg ud af sengen og rejeste mig selv og kom selv ud af sengen det var første gang det var smader dejlig at kunne selv, da de var kørt var jeg godt træt og det samme var min mor, også vi sove en times tid og så skulle vi spise.
Så så vi en god film i tv og nu har jeg skrevet for i dag.

 

Tirsdag den 21/03 2006

Kære dagbog i dag valgte jeg at gå ned og blive målt jeg var vokset næsten t="on" productid="3 cm">3 cm. Pga. min operation.
Det var første gang jeg har gået så langt og på vej tilbage gik jeg stor set uden stativ dejligt.
Så havde jeg matematik igen og så var min mor i Bilka i mens.
Så havde hun købt noget jeg skulle give til sygeplejerskerne inde jeg tog hjem.
Jeg har fået at hvide jeg skal gå på trapper i morgen så snød og gjorde det for lidt siden da min mor var ude og ryge.

Jeg ha lige lavet et kort til den gave til Betina og de andre med arbejder og nu vil jeg se film.

 

Onsdag den 22/03 2006

Kære dagbog i dag vil min mor hjem og have en fri dag så min far kommer og sove ved mig.

Da min mor kørte, skulle jeg have matematik og så da vi var midt i det kom min far han sad og kiggede på.
Så kom der en sygeplejerske og så skulle jeg selv gå i bad hun skulle se hvilke redskaber jeg skulle have med hjem når jeg skulle hjem, jeg skulle ikke have noget ud over en badestol. Så skulle jeg i tøj det kunne jeg også selv, jeg kunne høre sygeplejerskerne begynde at snakke om jeg måske kunne komme hjem så jeg skulle ringe hjem og spøger min mor om det var okay at jeg kom hjem hvis jeg måtte for lægen for ellers skulle jeg over på patient hotellet og det er jo stor set det samme som at komme hjem.
Så det måtte jeg godt for min mor.
Nå men min far og mig var sultne og der var middagsmad så vi satte os ude i opholds rummet og spise så kom lægen og viste os røntgenbillederne og de var fine så jeg måtte komme hjem så kl. 14.15 var der 2 Falck mænd som skulle køre mig hjem i ambulancen og så kørte vi mig og ham Falck manden der sad omme ved mig vi faldt i søvn.
Da vi var ved Ørum vågnede mig og Falckmanden og så sagde Falck manden omme ved mig at jeg godt kunne skrive hjem til min mor at hun skulle have kage og kaffe klar når vi kommer, det gjorde jeg så, min mor svarede tilbage de kan få kaffe og en oste mad hvis de ville.
Det ville de gerne, så min mor, mormor, far, hund, de 2 Falck mænd og mig fik kaffe da vi kom.
Om aften kom min mormor og morfar med mad til os og vi spise jeg er meget træt så nu går jeg i seng nu hvor vi har spist og jeg er blevet færdig med at skrive.

 

Søndag den 26/03 2006

Kære dagbog det er i dag nogen dage siden jeg er kommet hjem og jeg er begyndt at gå noget det er dejlig og jeg er næsten ude af de smertestillende piller.

 

Jeg vil lige fortælle lidt om de tanker der har fløjet igennem hoved på mig da jeg blev opereret.

Det jeg var bange for var om jeg ville blive lam og ikke kunne gå eller bruge en arm eller sådan noget.
Og så skete det der med den bedøvelse pind der var vendt forkert så min arm var behøvet i stedet for min ryg.
Ikke så fedt men ja vi fandt jo ud af det var.

Jeg var enlig ikke så bange for operationen jeg var mere bange for om jeg kastede op efter operationen lige som jeg har gjort de 2 gang med min arm. Det gjorde jeg heller ikke dejligt.

Men min største frygt var om de kom til at give mig forkert bedøvelse så jeg ikke vågnede igen pga. jeg mangler det der i mit blod men det gjorde jeg da heldigvis.

 

Fredag den 29/12 2006

Kære dagbog det er nu 9 måneder siden jeg blev opereret og jeg har det godt, jeg har lidt ondt ind i mellem men jeg arbejder og passe min skole og jeg har det godt, så jeg syndes alt er som det skal være.

Kærlig Hilsen Merri..

 
Panel title

© 2018 skoliose

Antal besøg: 8177

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62147879600525sekunder