Skovbørnehaven - Praktiske ting

KØRSELSORDNING

 

Af hensyn til familier på sydøen, som kan have besvær med transporten til og fra børnehaven, har vi en transportordning.

 

Vi har hver dag personale med rutebussen kl. 7.45 fra Tranebjerg og retur fra Skovbørnehaven kl. 14.30. Børnene afleveres eller hentes ved bussens stoppesteder. Ordningen koster 125 kr. om måneden.

 

Vi opfordrer forældre til "busbørn" til at komme i Skovbørnehaven mindst en gang hver 14. dag for at få en snak med de voksne og se hvordan det går iSkovbørnehaven.

 

FORPLEJNING

 

Vi serverer morgenmad for de børn, der kommer tidligt. Der er frugt ca. kl. 9.30 og frokostpause ca. kl. 11.30.

 

Eftermiddagsmaden er ca. kl. 14.00.

 

Vi sørger desuden for drikkevarer til alle måltider. Vi anvender fortrinsvis danske, samske og delvist økologiske råvarer.

 

TØJ OG PÅKLÆDNING

 

Det er meget vigtigt, at børnene hos os er praktisk påklædt. Tøj og fodtøj skal passe til vejr, vind og aktiviteter.

 

Tøjet skal have en behagelig størrelse til en aktiv hverdag.Vi har brug for, at der er indesko og altid rigeligt med skiftetøj, da vi i løbet af dagen både kan være udenfor samt i opvarmede og uopvarmede rum indendørs.

 

Husk navn i alt og tal gerne med os, før I køber nyt tøj – vi har mange erfaringer med f.eks. snørestøvler, fingervanter osv.

 

FOTOMAPPE

 

Vi vil gerne have, at børnene har en fotomappe med fotografier hjemmefra, af familie, venner, kæledyr og fra evt. dagpleje eller anden pasning. Den er dejlig at se i, hvis man savner far og mor eller til at vise andre børn og voksne.

 

I barnets børnehavetid sætter vi billeder og tegninger i fra Skovbørnehaven.

 

SYGE BØRN

 

Syge børn kan ikke være i børnehave pga. smittefare. Giv besked hvis dit barn er syg.

Hvis et barn bliver syg, efter det er kommet i børnehave, kontakter vi forældrene, så de kan hente barnet. I sjældne tilfælde giver vimedicin – i så fald skal medicinen være tydeligt mærket med navn og dosis (lægeanvist).

 
Panel title
Antal besøg: 937

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,118047952652sekunder