Skovlundegårds marsvin - Bag opdrættet

Cecilie Nymann Hansen

 

Hej Jeg hedder Cecilie

jeg er 18 år gammel og har hele mit liv været omgivet af dyrsmiley.gif

Da jeg var 7 år fik jeg mine første marsvin, det blev dog ikke til mere efter dem i flere år.

Da vi i 2008 var på marked, fandt min mor en lille løvehoved kanin hun bare måtte eje. Da hun ikke syntes den skulle være helt alene, fandt et hun marsvin der var gravid, hun skulle gå i buret der stødte lige op til kaninens.

Efter en uges tid havde Tulle stadig ikke født, og min besluttede at hun måtte have en bur kammarat, det blev til det ældre han marsvinet Lucifor. To uger senere kom lille Angelin til verden, og de blev grundstammen til skovlundegårds kæledyrs avlsmiley.gif jeg har i dag både børnebørn, oldebørn og tipoldebørn efter Tulle;)

I Februar 2009 døde Lucifor ;( Da jeg gerne ville avle mere efter de første kuld jeg havde fået, besluttede jeg at købe et han marsvin mere.

Efter at have læst om racen Teddy, var jeg helt sikker på hvad det var for et han marsvin jeg skulle eje. Vi fandt en 3 mdr gammel teddy dreng til salg hos Goldengate, han blev en stor del af min kæledyrs avl pga. hans fantastiske temperament der tydeligt gik igen i ungernesmiley.gif Efter et par måneder fik vi også en lille kæledyrs teddy hun, og her kom det første kuld teddy til. Mit første renracede kuld er dog født efteråret 2011, efter pixie von firkløver og Goldengate Aronsmiley.gif

I 2010 fandt jeg en Ch-teddy på nettet jeg bare måtte eje, han boed dog i jylland. Da jeg ikke havde mulighed for selv af hente ham, gik der dog et halvt år inden jeg ved lejligheds transport, med sig havde han hunnen Silvanis Safir, og de to blev starten til ch-teddy avlen, mit første kuld fik jeg sommeren 2011:D

 

 

 

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 302

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58470392227173sekunder