skovlykken - Værdigrundlag

Det har siden 1970 været vores mål at arbejde for at fremme børnenes vel. Vi  har  fokus på det nære og det sjove. Her skal det være naturligt at fordybe sig og lege længe med vennerne. Derfor er Stribonittens værdier:

 

Leg og fantasi

 

Glæde og sjov

 

Nærværd og tryghed

 

Omsorg

 

Det er vores Vision at Skovlykken bliver en lille privat institution i nærmiljøet i Vejle og med plads til 44 børnehavebørn, bliver den et godt alternativ til de store kommunale børnehuse. Skovlykken bliver en lille tryg børnehave, med mange m2 pr. barn og masser af hjemlig hygge, hvor hver dag er en fest, fuld af sjov, leg og læring. Skovlykken er mobbefri, her trives og gror alle børn og voksne i et udviklende, kreativt og legende miljø, hvor vi er sammen i et anerkendende, kærligt og nærværende fællesskab, hvor alle har en ven og børnene lære sig selv og hinanden at kende.

Det er vores mission at give børnene en hverdag fyldt med glæde og sjov, hvor omsorg, nærvær og tryghed er fundamentalt og sammen med den anerkendende tilgang, der handler om, at alle børn skal føle sig afholdt og anerkendt for, at være lige præcis den de er, skaber optimale rammer for individuel og social læring og udvikling, både for børn og voksne.

 

Our values.

Tolerance.
Forbearance and patience, we are all different and there isroom for.
Respect.
We acknowledge and accept other people's feelings and reactions, we are empathetic.
Caring.
With us the heart space, we have time for each other, hug and presence is important, we are listening and in the present moment.
Courage.
To dare to be themselves, speak to and from and play with the children who are different from oneself.


 

 
Panel title

© 2018 skovlykken

Antal besøg: 42

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,28878211975098sekunder