Skovs Kees - Blog
Oct
24
2009

Små eventyrere

Hvalpene er begyndt at snakke sammen - i form af hyl, skrål og noget, der minder om gøen. Da disse forskellige lyde ikke er de mest behagelige for os andre, har vi fundet en måde at gøre de små hårbolde trætte.

Efter hver dagsfordring får de lov til at udforske verden udenfor deres kasse. Så kravler og går de, efter bedste evne, rundt i hundeværelset og tager på eventyr. Og selvom det er begrænset, hvor langt, de kommer, og hvor meget, der er at se, så tærer det meget på deres krafter - og ofte falder de i søvn midt i det hele.

De første to, der turde gå ud i verden, var Røskva og Birk. De fleste af hvalpene var ude af kassen, men det sjove ligger i forskellen på deres mod.

Aslan, der fortsat er den største af hvalpene, var forsigtig til at forlade kassen, og han kom ikke længere end kun lige udenfor, før han peb og vendte om. Reja turde slet ikke gå nogen steder, men kiggede kun lige udover kanten, før hun lynhurtigt kravlede så langt ind i kassen, hun kunne komme. I dag var Birk den første til at forlade selve hundeværelset, og kravle ud i gangen.

Vi fortsætter med at lukke dem ud, så de kan vænne sig til andet end deres kasse.

Af Cecilie

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title

© 2022 skovskees

Antal besøg: 19066

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.093194007873535sekunder