Skovs Kees - Blog
Oct
26
2009

3 uger

Hvalpene er i dag, mandag d. 26/10, 3 uger gamle.

Vores Ronja er opkaldt efter bog- og filmfiguren Ronja Røverdatter fra Astrid Lindgrens bog, og hvalpene er tilsvarende blevet opkaldt efter et tegneserie- og børnebogs tema.

Aslan er opkaldt efter den store løve i bøgerne af C.S. Lewis om Narnia, der altid er viis, stærk og god.

Tjalfe og Røskva er opkaldt efter de to børn, der i nordisk mytologi følger med guden Thor - der er en tegneserie, hvor de er sammen med den hyggelige fætter, Quark.

Birk er, ligesom Ronja, opkaldt efter bogen Ronja Røverdatter. Birk Borkasøn er Ronjas fars svorne fjende, men alligevel bliver de to bedste venner.

Reja er opkaldt efter Yasmins kælne tiger i Disney tegenfilmen Aladin.

Nala er også opkaldt efter en Disney-figur - Simbas ungdoms-veninde og senere kæreste fra Løvernes Konge.

Bibi er opkaldt efter den lille bubbi-bjørn fra serien Bubbibjørnene - hende den lille, frække gule bjørn.

Sidst, og mindst i størrelse, men ikke værdi - Cera er opkaldt efter det stolte, og lidt stædige næsehorn fra "Landet fra længe siden"-filmene.

 

Det bliver spændende at se, om hvalpene indeholder de samme karaktertræk, som deres navnefortræder. Indtil videre har de det stadig hårdt, når bare de får mad. De har dog alle sammen forelsket sig i friheden ved at kunne gå rundt i hele hundeværeslet, så hvis vi prøver at lukke dem inde i fødekassen, bliver der et værre postyr af skrigende, hylende og en sjælden gang gøende hvalpe. Så de beholder deres frihed fra nu af smiley.gif

Af Cecilie

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title

© 2022 skovskees

Antal besøg: 19061

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10653400421143sekunder