Skovs Kees - Forside

Velkommen til Skovs Kees

Her finder du billeder, informationer og mere om Ronja og hendes 1. hvalpekuld

Vi har fået Birk hjem igen fordi han ikke passede med sin nye ejer. Nu leder vi efter et nyt hjem til ham. Birk er en dejlig lille hanhund, han er nysgerrig og meget glad for kontakt og er meget kælen. Der må gerne ske noget hvor han er, og han elsker hundetræning, især frikvarter, men han er også meget lærenem med øvelserne. Vi går også til ringtræning fordi vi har meldt Birk til World Dog Show i Herning i juni, sammen med mor Ronja og bror Aslan. Når vi finder det perfekte hjem til Birk, gerne i nærheden af Randers, vil vi meget gerne have lov at passe ham lidt ind imellem. Vi holder rigtig meget af ham og vil helt sikkert savne ham når han flytter.

4aa3d718ccb1906092009.jpg

4b2a29a9520f117122009.jpg

Ronja, som er mor til hvalpene, er en 3 år gammel Keeshond. Det er en hollandsk race, som er blevet brugt som alarmgivende vagthund før i tiden. Keeshond er en naturhund, som har en dejlig pels, uden at der er mere pelspleje end hos en goldenretriver. Keeshond er en kærlig familie hund, som man bare vil give det ene knus efter det andet. De er meget forsigtige og kærlige over for børn.

 

Ronja er udstillet på hundeudstillinger i Danmark, og er Dansk Champion. Hun er stambogsført i DKK (Dansk Kennel Klub), hvilket hvalpene også vil blive. Ronja går også til rally (lydighed), hvor hun i år var udtaget til DM i rally begynderklasse.

 

Hvalpene kan kendes på deres farvede halsbånd:

  • Nala - Rød
  • Reja - Gul
  • Røskva - Lyserød
  • Cera - Lilla
  • Bibi - Grå
  • Aslan - Blå
  • Birk - Hvid
  • Tjalfe - Grøn

 

Hvalpenes far er Lohamras I've Been Waiting For You, bedre kendt som Chico. Han er, ligesom Ronja, sambogsført i DKK, og han er Dansk, Svensk, Finsk, Estisk og International Champion - ejeren Jane Madsens hjemmeside kan besøges via linket http://kennel-kees.dk/

4ad495359113213102009.jpg

 
Panel title

© 2023 skovskees

Antal besøg: 19289

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14261293411255sekunder