Skovvang - Tidl. heste
Mr. Muffin

Mr. Muffin

Muffin var en sød 2'er pony fra 2007, med et helt igennem fantastisk temperament.
Han er en super sød pony du sjældent finder med ørene tilbage.

Muffin blev egentlig købt tilbage efter at have haft ham før daværende ejer, men er nu blevet solgt tilbage til en af hans tidl. ejere hvor hun bliver, fordi det var al for synd for ham bare at gå efter at have gået med lidt forskellige rytter.

Muffin fortsætter som elevpony på Lindved rideklub, som er en bidløs rideskole på Fyn.
- Vi er helt sikre på at en masse små piger vil tabe hjertet til sådan en fantastisk pony som ham, ligesom vi selv har gjort.
Time to you

Time to you

Time To You - i daglig tale "Timmy", er en smuk blandingshoppe fra 2001. Hun er en super begynder pony til rytteren der skal lære, eller er nervøs, trods hendes størrelse, da hun er vildt rolig, og aldrig kunne gøre nogen ondt. Hun har masser af springkapacitet, og springer nemt en LB bane, mere er hun ikke udfordret. Hun er ikke fremadgående under rytter, men gør hvad rytter beder hende om.
Mango

Mango

Mango er en smuk vallak, fra 2002. 170 + cm. Han er efter Michellino, og med blåt pas. Han har gået igennem optagelsesprøve til berider i 2010, med beriderelev Tania Christensen. Han har startet op til LA3 dressur, og går M til træning. Sprunget LB til stævner, og springer til træning LA - MB. Han er super sød og rolig, og tager alt i stiv arm. Han er let ridelig, med store gangarter, og har et godt og åbent sind.
Athena

Athena

Athena er blandings hoppe på 9 år. Hun er en lidt større hest på 172 cm, med et kæmpe hoved. Planen med Athena var, at hun skulle genoptrænes, efter en længere periode som fold hest. Desværre var der ingen rytter der var interesseret i at komme i gang med hende, så hun blev solgt vedr. lynaktion. Nye ejer kom og prøvede hende hvilket gik godt, og heldigt nok var nye ejer også interesseret i Shivas, så de to evige foldkammerater, har hinanden. Hun er en rolig hest, der finder sig i det meste.
Shivas

Shivas

Shivas er en sød NF vallak, - dog med hingstenykker pga. sen kasteration.
Han blev bortgivet til os, så han kunne få et godt hjem, da ejerne opgav ham da han er problempony i en stor grad. Han er ikke en børnepony, da han er meget svær at håndtere - han er en pony der gør hvad han vil, om der så står nogen i vejen.

Han er blevet givet væk, da gamle ejer ikke så interesse i at få ham tilbage, og en dame så stort ønske i at få ham da hun kunne se en masse arbejde i ham.
Skovvangs Jackpot

Skovvangs Jackpot

Skovvangs Jackpot er født på Skovvang.
Vi havde ganske enkelt troet at Maj, hans mor, bare var blevet lidt vommet med tiden, og vi brugte hende normalt. Red bl.a. en 28 km. tur til Feddet, og sprang 90 cm. Senere kunne vi godt ane lidt mistanke om at hun var ifol, og en morgen var der ganske enkelt føl i boksen ved siden af Maj. Super kærligt hingsteføl - en rigtig "racer".
Maj blev solgt pga. rytters overgang fra 3'er pony, og deriblandt fulgte Jackpot med.
Jackpot er senere blevet solgt videre som 2 års.
Fjong

Fjong

Fjong er en super dejlig pige, på store 185 cm.
Hun er RDH kåret, og er super let ridelig med store gangarter, og super godt temperament. Går selvstændigt til biddet, og er super børnevenlig. Trafiksikker m.m.
Hun var en tant for stor til os.
Mille - R.I.P.

Mille - R.I.P.

Mille var en lille miniature hoppe på 2 år, som blev købt for hyggens skyld. Da hun kom frem var hun ikke helt som forventet da hun var meget stivbenet, forkalkning i knæene, og havde underbid. Det gjorde bl.a. også at hun havde svært ved at gå, da hun ikke kunne bøje knæene. Det blev dog lidt bedre efterhånden, så vi valgte vi ville give hende et godt liv trods sit handicap. Men sammen med smeden senere hen, besluttede vi at hun skulle over regnbuen, og blev kort efter aflivet af en dyrlæge. Det blev et kort ophold hos os, på knap en måned, og hun savnes meget her på gården.
Wild Canyon Girl

Wild Canyon Girl

Billede venligst lånt af DKHORSES.
Canyon var købt som dressurhest, men var desværre lidt spøjs, af ukendt årsag. Hun havde en speciel personlighed som man lige skulle finde ud af. Der var sket en misforståelse mellem nogle forrige ejere af hende der havde solgt hende som avlshoppe pga. nogle låsninger, men de solgte hende videre, efter at have fået kiropraktor på hende, og efter nogle ejere fik vi hende. Vi fik en aftale med gamle ejer op at stå, så hun kunne komme tilbage og gå som avlshoppe der.
"Hvid"

"Hvid"

Hvid som vi kaldte ham, var en sød 3'er pony, vi købte billigt. Meningen var at han skulle rides af Gry og Ronja, men det blev aldrig til noget, og da fandt vi det bedst at give ham et godt hjem.
Han blev solgt til en sød, hesteinteresseret mor der bruger ham til hendes søn.

Han var en sød og frisk pony, der elsker at blive reddet, og elskede mennesker.
Tiki

Tiki

Tiki var en sød hoppe der var super skøn. Hun havde tidl. gået LA klasser, og kunne øvelser op til MB. Hun var lidt stærk fortil, men rolig og var nem af håndtere.
Melody - FANTASY

Melody - FANTASY

Melody er en Dansk Varmblod fra 1999. Hun er en sød men speciel hest. Hun er stabil i dressuren, men mangler stadig at få indlært øvelserne. I sprigningen er hun tændt og elsker det, og kan godt finde på at bukke lidt af glæde.
Da en af ridepigerne stod af blev Melody solgt til en sød pige på Stevns, som har meget glæde af hende.
Soya - LADY TILMAR

Soya - LADY TILMAR

Soya er en sød fuldblods hoppe, som var købt til en af ridepigerne som springhest.
Soya var super sød, men blev mere og mere stærk under ridning og til sidst ville hun overhovede ikke nærme sig et spring, så vi solgte hende til en ejer der ville bruge hende til dressur.
Tequila

Tequila

Tequila er en sød DSP som var på låns til en af ridepigerne. Hun var en nervøs pony og var heller ikke trafiksikker. Hun var frisk ved sprigning og sød og lærenem i dressuren. Hun skulle se tingene an før hun accepterede dem. Desværre var låner ikke enig mht. til at lånet skulle fortsætte så hun blev sendt tilbage og ejer har nu solgt hende.
Sonata

Sonata

Sonata var en traverhoppe som Julie red.
Solo

Solo

Solo er en lille mini-shetlænder, som er det man kalder problempony. 4 årig og MEGET slem hingst, er aldrig en god cocktail. Det var så slemt at hver gang man skulle træne ham, så skulle ALLE andre heste lukkes ind på stald, eller også stejlede han og løb.
Han var ellers så sød til at starte med, men han blev forvildet af at stå med hopper.

Han nåede at blive far til Jackpot.

Han er nu bortgivet til en dame, der har vænnet ham af med uvanen, og han er blevet farmand til flere føllebasser.
Freud

Freud

Freud var en sød oldeborger, men liiiidt langsom i betrækket. Han var stærk fortil og var en nysgerrig hest. Han blev dog solgt pga. manglende kemi.
Rughavens Maj

Rughavens Maj

Maj er ganske enkelt en rigtig ener. Hun er en lille knabstrupper hoppe på 120 cm, der er en rigtig hoppe i visse situationer. Hun er sådan en hoppe der let bliver stresset hvis hun ikke bliver rørt. Maj var på et tidspunkt sådan men efter en af ridepigerne red hende fast blev hun rolig.
Maj fik i år 2010 et hingsteføl, Jackpot. Det var meget uventet.
Maj blev solgt da ridepigen voksede fra hende, og er nu solgt til en sød familie i Jylland, sammen med Jackpot, Joker og Ninja.
Blacky

Blacky

Blacky var oprindelig købt til Ronja og Gry som en lille nybegynder pony som de kunne lære af. Men Ronja og Gry har ikke været så meget oppe at ride som troet så Blacky blev efterhånden redet af en af ridepigerne. De blev utrolig gode venner, og dyrkede en masse horsemanship, bidløs ridning og tricks. Trods hans 130 cm, og 15 år, var han en fantastisk springer. Desværre pga. forkert beskæring, blev Blacky halvt og det blev ved et godt stykke efter. Vi tog den eneste udvej at sælge ham, især efter ridepigen besluttede at stoppe at ride ham.
Koeike

Koeike

Koeike var en sød hoppe, som i starten viste sig at være lidt strid, men blødte mere og mere op. Hun var en fantastisk ridepony men kunne ikke lide man brugte ben på hende.
Vi fik muligheden for at købe Muffin tilbage så hun blev solgt til en sød pige.
Flicka - LIZA

Flicka - LIZA

Flicka var en sød broget hoppe som vi bare red op til at sælge, da hun kom fra et dårligt hjem. Hun havde svært ved en masse ting og er nu solgt til en sød pige som dyrker horsemanship med hende.
Katika

Katika

Katika var en svær araberhoppe, en af ridepigerne red. Hun var mishandlet før i tiden, hvilket gjorde hun skulle rides bidløst, var enorm nervøs og havde et knækket øre pga. ledbåndet var knækket. Vi arbejde meget med hende, og en horsemanship underviser kom og hjalp, men ridepigen blev bange for hende og så, så vi ingen anden udvej end at sælge hende tilbage til forrige ejer.
Jupiter

Jupiter

Jupiter var en 4 årig hest, som vi skulle tilride. Han var sød, men han var desværre alt for svær at tilride da han nægtede at gå frem, så vi droppede det, og han blev solgt til en sød pige der selv ville gøre det.
Jolly

Jolly

Jolly var en sød shetlæner, som kunne rides af alle. Hun folede og Joker kom, god mor.
Hun blev redet nogle gange af nogle af ridepigerne og tog alt i stiv arm.

Jolly blev solgt da Joker skulle fravænnes, til en sød dame med hensigt til hendes datter skulle ride hende.
Skovvangs Joker

Skovvangs Joker

Joker var Skovvangs midtpunkt. Han var altid frisk på eventyr. Han blev født på gården, og han har et meget specielt udseende. Sort, med hvid stjerne i panden, hvid plet på bagparten og hvide sokker på 3 af benene.

Han var god som dagen er lang og elskede at løbe på marken, han var en udbryder, og så var en 100 procent trafiksikker og var flere gange med nede i byen, ved bageren for at hente morgenbrød.

Men flokken blev solgt pga. pladsmangel, og vi brugte jo ikke de små ponyer mere. Joker bor nu i Jylland sammen med Rughavens Maj, Ninja, og Skovvangs Jackpot.
Sahara

Sahara

Sahara var havde skade i bagbenene, så måtte kun skridtes og traves lidt. Hun skulle bruges til skovtur men var strid at ride, så hun blev bare brugt til selvskabshest, og vi havde hende faktisk pga. Simba, men da Simba døde, blev hun solgt, og er nu et hyggeligt sted med en sød ejer der passer på hende.
Simba - R.I.P

Simba - R.I.P

Simba var en helt igennem sød hest vi havde hentet hjem fra samme hjem som Sahaha. De var som ying og yang, så forskellige men alligevel passede de sammen.
Simba var en hygge hest, og skulle være en western hest. Han blev redet lidt i western, og så tip top ud i udstyret.

En dag gik det galt. Simba virkede syg og dyrelægen blev tilkaldt. De sagde der ikke var noget, men tilsidst blev endnu en dyrelæge tilkaldt hvor han blev akut indlagt med tarmslyng. Dyrelægerne kunne ikke gøre mere, og han afgik ved døden.
Dolly

Dolly

Dolly blev redet af en af ridepigerne, og var super dygtig, hun kunne både rides i let dressur og let springning og var fantastisk til tur ridning.

Dolly var en 13 årig knapstrubber.
Dolly var lånt på livstid af ejere og ejerne virkede ligeglade med at hun havde folet, og svarede ikke på opkald men en nat kom de bare og hentede Dolly og Gogo.

Hun er ved stutteri Dutterup er lånes af en sød pige.
Gordon af Dutterup

Gordon af Dutterup

I daglig tale Gogo. Gogo blev født på gården, og stortset alle på gården var med til folingen. Hans mor er Dolly, som en af ridepigerne red, og hun havde ham også på slæb et lang tidsløb efter. Dolly var lånt på livstid af ejere og ejerne virkede ligeglade med at hun havde folet, og svarede ikke på opkald men en nat kom de bare og hentede Dolly og Gogo.
Blacky

Blacky

Blacky som var en skøn 1'er pony, blandet af New Forest og Frieser, var en super skøn pony at have. En af ridepigerne red ham, og han blev også brugt hvis nogle nybegyndere skulle have en tur engang i mellem, da han var så rolig. Vi så ham desværre fór rolig, han manglede speederen, så han blev solgt til en sød turrytter, da han var alt for doven på bane.
Faneth

Faneth

Faneth var købt til en af ridepigerne, og var kanon til at springe. Hun var sød til stævnerne, men Faneth var alt for stærk under ridning. Faneth sprang med tidl. ejer LA baner på D plan.
Hun ejes nu af en sød kvinde der rider hende på skovtur.
Charlie

Charlie

Charlie var en fjordhest på 6 år, som vi dengang havde med flokken med shetlændere, og knappere. Men Charlie blev solgt da der ingen var til at ride ham som planlagt.
Cassiopaya

Cassiopaya

Cassiopaya var en lille 2'er pony på 15 år, der var købt til en af ridepigerne i forhåbning om stævner. Men Cassiopaya var rigtig strid til stævnerne så hun blev solgt.
Dalhøjgårds Julie

Dalhøjgårds Julie

Julie var en fjordhest på 6 år der blev købt til gården men senere blev solgt, pga. ingen til at ride hende. Hun var super sød og blev var rigtig god til nybegyndere, hvis hun blev redet jævnligt. Ingen tvivl om at hun nok skal nå langt!
Er blevet solgt til en sød pige.
 
Panel title

© 2018 Skovvang

Antal besøg: 1793

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42351198196411sekunder