SKRUK - Ægløsningstests

Hvornår skal du teste?

For at vide hvornår du skal begynde at teste bliver du nødt til at vide lidt om hvor lang din cyklus er. Som jeg har skrevet på en anden side, varierer en cyklus fra måned til måned. Du kan selvfølgelig også teste i rigtig mange dage af måneden, men i det lange løb bliver det til en lidt dyr fornøjelse. Hvis du ikke har lyst til ægløsningssvipsere i den første tid, hvor du ikke kender din cyklus så godt - ja så er der kun et at gøre. Det er at teste og teste. Jeg kan ikke svare dig på, på hvilken dag du bør begynde at teste. Ud fra mine egne erfaringer vil jeg dog mene, at du med stor sikkerhed burde fange din ægløsning, hvis du begynder fra fra omkring dag otte.


Jeg begynder selv at teste nogle dage inden jeg forventer min ægløsning. Min forventning til hvornår jeg har ægløsning er baseret på, at jeg efterhånden kender min cyklus ret godt. For mit vedkommende varierer cyklus fra 22-26 dage, og samtlige ægløsninger som jeg har fanget ligger på dag 11. Jeg begynder derfor typisk at teste på dag 9 eller 10. Da jeg ved at min ægløsning falder på dag 11, så begynder jeg med en af de billige ægløsningtests for siden, på dag 11, at skifte over til en af de dyre ægløsningstests.

 

Hvilken ægløsningstest skal jeg bruge?
Ægløsningstests kan være ret dyre - alt efter hvilken type ægløsningstests du køber. Der findes ægløsningstests, der er en strimmel. Når du dypper strimlen ned i urinen, måler den dit LH-niveau. hvis LH-niveauet er steget fremgår det af testen ved at den viser 2 streger.

 

En meget fiks ægløsningstest er Clearblue's digitale ægløsningstest. Når den måler ægløsning kommer der en glad smiley frem i displayet. Når du ikke har ægløsning kommer der en "tom" cirkel frem i displayet. Jeg er selv tilhænger af denne test, men da den er ret dyr, plejer jeg at kombinere den med de væsentligt billigere strimletests. Når jeg vælger at bruge penge på den digitale test er det dels fordi displayets smiley, gør at jeg aldrig er i tvivl når den måler en ægløsning. Ved strimletestene er jeg aldit i tvivl om, om den viser en ægløsning eller blot viser at den er undervejs.

 
Panel title

© 2018 skruk

Antal besøg: 34

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45734810829163sekunder