Søren Borck Larsen - Udtalelser

Fra: Jobcoach AOF Ballerup 2012

 

Søren er typen, som er mødestabil, har et godt hjerte for at hjælpe andre mennesker. Han ønsker, at gøre en forskel, og sætter pris på anderkendelse i det han laver og udfører.

 

Fra: Sagsbehandler Egedal Kommune 2012

 

Søren har det godt med, at holde sig igang med opgaver, han gør alle de rigtige ting, for at komme tilbage i arbejde, så jeg håber og tror rigtigt meget på, at en virksomhed snart melder sig på banen, hvor han kan udfolde sin evner.

 

Fra: Jobindex Direktør 2012

 

I den korte tid jeg mødte Søren, på Jobmessen fest for fyrede i Herlev medborgerhus, virkede han som gut, som gerne vil nået i livet, han er rar at snakke med, og god til at lytte til andre også.

 

Fra: TDC Erhverv Sektionschef 2009

 

Søren har vist sig, at vær sød, venlig, imødekommende overfor kollegaer, kunder og samarbejdsrelationer. Derudover har han aldrig sagt nej til arbejdsopgaver, selvom det har kunne have indflydelse på hans arbejdstid.

 

Søren er meget pligtopfyldende, og meget kvalitetsbevist, hvilket hans arbejde altid bærer præg af.

 

Søren har beskæftiget sig med ordrebehandling fra kunder, og interne konsulenter. Telefonisk support til samme, derudover har Søren været sat på størrer projektorienteret opgaver.

 

Søren har altid leveret en god og stabil indsats, og vi ønsker Søren held og lykke på alle mulige måder, såfremt han ikke vælger at forsætte i TDC.

 

Fra: TDC Erhverv Afdelingsleder bonusgruppe 2007

 

Søren har beskæftiget sig med ordre, og indtastning af rabataftaler i vores mange IT systemer. Og andet opfølgnings arbejde på vores bonus og rabatkunder.

 

Søren har været en god og stabil medarbejder, som har udfyldt jobbet med stor tilfredshed. Vi kan kun anbefale ham til fremtidige arbejdsgivere.

 

Fra: Siemens personalechef 2003

 

Søren har været kontorelev hos os i 2 år, indenfor kontorassistent administration. Han har været ihærdig, og pligtopfyldende i hans måde, at udfører alle opgaverne på.

 

Søren har været igennem flere forskellige afdeling hos os, og fået en grundig oplæring i hans elevtid. Vi har været utrolig glade for at have ham hos os, og han har været god til at sætte sig ind i nye opgaver.

Vi ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

 

Fra: SuperBrugsen Butikschef 2000

 

Søren har været afdelingsdisponent - afdelingsleder for mælk, dybfrost, og 2 mand i frugt og grønt afdelingerne.

 

Søren har altid været en utroligt stabil medarbejder, og han har passet sit job omhyggeligt til perfektion.

 

Da samarbejder med resten af butikkens personale har været særdeles godt og tilfredsstillende, kan jeg kun på det varmeste anbefale søren til en fremtide stillinger han må få tilbudt.

 

Fra: JA Prima Butikschef 1998

 

Søren har været i lærer som butiksassistent - salgsassistent hos os, og fået en alsidig uddannelse, hvor han har været hele butikken igennem.

 

Søren har selvstændigt været ansvarlig for frisk brød, mejeri, vaskemiddel afdelingerne. Søren har passet sit job præcist og punktligt til vores fulde tilfredshed.

 

Søren er behagelig at omgåes med, og vi har været glade for at have ham hos os. Det er derfor en glæde at kunne anbefale ham til fremtidige stillinger.

 

 

 
Panel title

© 2019 slarsen

Antal besøg: 1305

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,7787570953369sekunder