Velkommen til familien Hansen og Slavensky's - Dagbog og nyheder
April
8
2012

Februar måned fløj forbi. I starten af marts fik jeg fejret min halvrunde dag sammen med gode veninder og familie, og det var nogle rigtig gode dage.

 

Marts bød også på vores efterhånden faste fællesspisning med naboerne, og det var som altid hyggeligt. Det gør det også rart at bo her i Nr. Felding.

 

Påsken har været en lang ferie for Lars, og vi fik nogle dejlige dage sammen med Lucas og Sofia, som bød på familiebesøg i Vestervig og fik pustet nogle æg.

 

En tur til Dagebüll på et par dage var et godt afbræk fra hverdagen, og vi fik shoppet og set lidt af Tyskland.

 

Påsken er også blevet projekt: anlæg af granit foran huset, så vi kan få en flot holdeplads og facade af huset - men det tager lang tid, og vi er endnu ikke færdig...

 

Jan
29
2012

Januar

Så er januar ved at være gået, og den sidste weekend brugte vi på at holde fællesspisning for naboerne og Lucas' fødselsdag, og det var nogle rigtig hyggelige dage.

 

Lucas glædede sig at fejre hans 7 års fødselsdag, og det blev en rigtig god dag, og Lucas var glad, tilfreds og træt, da dagen sluttede.

 

Så kom sneen endelig til Nr. Felding, og så skulle der kælkes, og børnene nød det, og Sofia var glad for sin nye røde kælk.

Jan
19
2012

Jul og nytår

Ja, så er vi midt i januar - vi har nydt julen, og juleaften herhjemme sammen med Lars' familie. Nytårsaften var vi hjemme sammen med Lucas og Sofia, og især Lucas at det var spændende at fyre en masse fyrværkeri af sammen med far. Sofia mere forsigtig og var ikke så glad for det, men det var en hyggelig aften.

 

Så kom 2012, og vi håber, at året byder på nogle af de to højeste ønsker, som Lars og jeg har...

 

Men vi fejrede Lars' halvrunde dag alene med en middag på Italiensk restaurant, og det var hyggeligt. Næste lørdag skal vi så fejre Lucas' 7 års fødselsdag.

 

Oct
27
2011

Efterårsferie

Så har vi hygget os med børnene i efterårsferien, og tiden fløj afsted. Vi var i badeland et par gange og en tur i Cirkus, og Lucas og Sofia nød det hele. Nu har hverdagen meldt sig igen, og inden længe er det jul.

Aug
21
2011

Forlovelsesdag

Da vores 1 års forlovelsesdag kom, besluttede vi at fejre denne dag med en weekendtur til Sønderborg, så det var vores fælles gave til hinanden. Det var en super dejlig tur og en fantastisk by med skov, strand og vand lige i baghaven.

Aug
21
2011

Sommerferie

Så er sommerferien forbi, og vi fik 14 dage med børnene. Det blev til et par ture i svømmehal og en tur i Jespershus Blomsterpark, samt en uge i sommerhus i Ebeltoft. Derefter havde vi en uges afslapning alene, hvor der bl.a. blev tid til at sætte stakit op. 

June
16
2011

Ferie i Bulgarien

Ja, så er vi kommet hjem til det kolde og regnfulde Danmark efter en dejlig uge i Bulgarien. Det var en super tur, hvor vi fik sovet og slappet af - vejret var omkring 24 grader, og hotellet var flot.

Jan
2
2011

Nu er 2011 kommet...

Så har Lars fået sine fødseldagsgaver og har haft besøg af mor og moster. I morgen begynder hverdagen igen, efter en dejlig jul sammen med børnene og et nytår, hvor vi var alene og kunne nyde hinanden.

Aug
6
2010

Ringene

Endelig kom så de ringe, som vi havde bestilt. Det var bare så dejligt at få et symbol på vores forlovelse/kærlighed.

 

4c5ccba47ad1f07082010.jpg 

Aug
6
2010

Forlovelse

Så kom dagen d. 27 juli 2010 hvor vi blev forlovet efter en dejlig romamtisk middag

 
Panel title

© 2018 slavensky

Antal besøg: 27384

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3204288482666sekunder