Smykkerbyfrigg - FAQ
Her kan du finde svar på de oftest stille spørgsmål. Har du andre spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til os via kontaktformularen.


Hvorfor kan jeg ikke købe smykkerne i en webshop?
BY FRIGG ønsker at tilbyde vores kunder flotte smykker til lave priser. Derfor forsøger vi i høj grad at holde alle udgifter nede, for ikke at skulle gå på kompromis med kvaliteten af vores smykker. Derfor er blandt andet webshoppen valgt fra. 


Hvorfor modtager jeg ikke ordrebekræftelsen med det samme?
En anden måde vi har valgt at spare, er at fravælge det automatiske e-mailsystem. Det betyder at alle e-mail, herunder ordrebekræftelse og afsendelsesbekræftelse, udsendes manuelt. Vi bestræber os på at besvare og opdatere ordrer inden for 24 timer. 


Er det sikkert at betale via bankoverførsel?
BY FRIGG garanterer for sikkerheden, men der findes ingen standarder, som f.eks. e-mærket. Fortryder du dit køb, er vi altid 100 % villige til at betale pengene tilbage. 


Hvordan sendes min ordre?
Alle ordrer sendes med Post Danmark, og porto og ekspedition er 25 kr. for alle ordrer uanset størrelse. Alle ordrer sendes beskyttet i en kuvert af bobleplast. Vi tilbyder desuden indpakning i smykkepose.
Ordren afsendes hurtigst muligt, som regel dagen efter, bestillingen er godkendt. 
 
Panel title
Antal besøg: 1227

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,87020087242126sekunder