smykkerogmode - Hotte trends.

Hvis du godt kan lide at følge med tiden (og hvilken kvinde kan ikke det!), er det vigtigt at vide mere om hvilken trends der rygende varme i denne sæson. Her et hurtigt kig.

Chunky er det bedste, skat:

Trenden der startede sidst i 2009 fortsætter og folk kan tilsyneladende ikke få nok af bling. Chunk halskæder gør opmærksom på deres tilstedeværelse. Store vedhæng med keramikperler og naturlige sten er på mode. Disse designs går godt med formelle og afslappede outfits. Bare sørg for ikke at overdrive looket med for mange smykker på kroppen.

Perlehalskæder:

Hvornår er de nogensinde gået af mode? Med perlehalskæder kan du aldrig tage fejl. Du kan enten have en række af ens perler eller en række perler i forskellige farver. De er ideelle til jobbet. Perlehalskæder kan du også bære sammen med jeans og en T-shirt og nyde en aften i byen, hvis det er det du vil.

Lag på lag:

Lag-på-lag halskæder er på mode nu, med sølvlag, der giver en glitrende og sofistikeret overflade til aftenbrug.

Vedhæng:

Vedhæng er meget in denne sæson, selvom de er blevet overhalet af mere dramatiske designs. De hotteste vedhæng i år er inspireret af kulturelle og spirituelle stilarter. Keltiske og gotiske smykker er et godt eksempel. Hvis du leder efter noget formelt kan du vælge mindre vedhæng. Kæder med store vedhæng er supergode til det afslappede og halv-afslappede look.

Designer-inspireret:

Designer-inspirerede sølv halskæder har altid været en varm favorit. Disse smykker ser sofistikerede ud og kan ændre ethver persons outfit på sekunder.

 
Panel title
Antal besøg: 139

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65799498558044sekunder