"SmykkeSmuk" - Aktuelt

Vidste du:

At et nyt forslag fra Den Internatioale Hvalfangstkommission, IWC, åbner døren for endnu mere agressiv hvalfangst. Hele 13.000 hvaler kan blive sendt i døden over de næste ti år. Desværre bakker Danmark op om forslaget. Hvalen dør en langsom død. I mindst en time kæmper den sin dødskamp.  (Kilde: WSPA NEWS Juni 2010/ 35)

 

At i løbet af 2009 har WSPA indsamlet underskrifter på nettet mod tyrefægtning i Catalonien, Spanien. Lokale politikere har nu forpligtet sig til at revidere og diskutere en række tilføjelser til dyrebeskyttelsesloven i Catalonien, hvor netop heste og tyre, der benyttes i tyrefægtning, er undtaget. Ligenu er en formel parlamentarisk proces igang, der forhåbentligt vil ende med et totalforbud mod tyrefægtning i Catalonien og Spanien. (Kilde: WSPA NEWS Juni 2010/ 35)

 

Star er en asiatisk sortbjørn, der i et bjørneliv hver måned har skullet deltage i op til 8 kamparrangementer om måneden - år efter år. WSPA fik konfiskeret Star, der nu er ved at genvinde sit tabte liv og bliver dag for dag mere sund og frisk og ikke som før, stærkt svækket og fyldt med sår. Hans mor blev slået ihjel af krybskytter, hvorefter han blev solgt på markedet til købere, der arrangerede hunde- bjørnekampe. Ofte har bjørnen ingen mulighed for at forsvare sig, da den får munden lukket. (Kilde: WSPA NEWS Juni 2010/ 35)

 

Samuel blev sidste år fundet af en medarbejder fra WSPA. Det lille æsel lå forhutlet i en bunke murbrokker på en kirkegård. Samuel blev reddet, hvilket desværre ikke gælder mange andre, der slides ihjel af hårdt arbejde og lidt mad og lidt pauser. (Kilde: WSPA NEWS Juni 2010/ 35)

 

Hvis du går ind på www.wspa.dk, kan du finde meget mere information. Du kan tilmelde dig for kun 50 kr pr. måned. Der er meget mere du kan støtte end, hvad du netop har læst. Eksempelvis pelses og dræbes hunde og katte på brutal vis, efter at de har levet et skrækkeligt liv. Du kan også læse på www.anima.dk, om mulighederne for at hjælpe mink, ræve, hunde, katte, kaniner med små beløb pr. måned.

"MANGE BÆKKE SMÅ GØR EN STOR Å"

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 9942

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30368804931641sekunder