Frederik Kellermann - Handel På Nettet

4ee7c388ee51c13122011.jpgMed din egen butik på nettet, er det vigtigt at du præsentere dine varer så godt som muligt, da kunden hverken kan røre eller se produktet før han har betalt og modtaget.
Det er vigtigt at du overholder tingene som fx at folk modtager varene til tiden, og at man kan kontakte firmaet. Det kan hurtig give et dårligt ry for din online butik, selv hvis et par få kunder er utilfredse. Det er meget vigtigere for at en online butik at skabe tilfredse kunder, og vise at man trygt kan handle hos jer.


Når jeg nu vil sælge tøj på nettet er det vigtigt med nogle gode billeder af nogle personer med tøjet på, så det ser indbydende ud og folk tænker at sådan vil de også se ud. Det hele skal se rimelig professionelt ud, ellers køber folk ikke hos dig.


Når du handler i en almindelig butik giver lovgivningen dig hver fortrydelsesret eller returret på din vare. Det er noget du selv skal aftale med butikken, eller det kan være noget de tilbyder dig, men det er ikke noget lovgivningen siger de skal. Når det kommer til online butikker er det anderledes. Her er andre regler. Du får nemlig 14 dages fortrydelsesret på dine køb.


Mange tøjfirmaer har både en fysisk butik og en online. Hvis du bestiller tøjet på nettet, men henter det i butikken, kan der tit opstå tvivl om det er et almindeligt butikskøb eller e-handel køb med 14 dages fortrydelsesret. I sådan en situation er det tidspunktet på købet der afgører det. Hvis du bestiller varen på nettet er det reglerne for e-handel der gælder, også selvom du henter varen i butikken.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 111

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48791003227234sekunder