Frederik Kellermann - Refleksion
4ee7c41fc0ecb13122011.jpg

Jeg synes at det har været en okay uge, selvom jeg har haft rimelig travlt de sidste par dage, da jeg ikke fik lavet så meget i weekenden. Men jeg er blevet meget klogere på mit emne og fundet ud af en masse om det, som jeg ikke vidste i forvejen, men som jeg sagtens kan bruge til noget. Så jeg er blevet klogere på mit emne i hvert fald.


Jeg er stadig rimelig sikker på at det er det jeg vil i fremtiden. Jeg er faktisk kun blev mere interesseret i det, end jeg var før. Så jeg synes det har været et godt emne at skrive om for mig.


Det jeg har lavet i løbet af ugen er jo først og fremmest at læse en masse og skrive det ned jeg kunne bruge. Det har jeg så sat ind på en hjemmeside jeg har lavet gratis, som er mit produkt. På hjemmesiden er der en side med hvert emne, hvor der står den tekst jeg har skrevet til det. Så er der en side der hedder ”Online Store” med billeder af nogle t-shirts og caps, hvor jeg har vist på en amatørmåde hvordan sådan en side kunne se ud.


De t-shirts og caps der er på siden er nogle jeg selv har lavet i billedebehandlingsprogrammet Photoshop, bare for at vise eksempler på hvordan de kunne se ud.


Jeg har fået lavet et interview med min mors kæreste, som også selv startede sit eget firma. Det var dog et byggefirma, men det gør ikke så meget. Han startede nemlig selv det firma op og det var det mine spørgsmål omhandlede, så der var ikke noget galt i det.

Som prikken over i’et har jeg fået trykt en t-shirt med et hurtigt lavet tryk. Trykket forestiller et hoved med en cap på, et par solbriller og to Mickey Mouse hænder. Det blev ikke lige det bedste tryk, men i forhold til den til vi ordnede det hele på, så er jeg meget tilfreds.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 123

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,63581895828247sekunder