Frederik Kellermann - Reklame

4ee7c39989dd113122011.jpgNår du som iværksætter af eget tøjmærke starter dit projekt er det rigtig vigtigt med alt den reklame du kan få. Du skal have dit mærke ud på markedet. Opbakningen fra familie og venner er også vigtigt. De kan være nogen af de første der køber noget af dig, for at hjælpe dig og bære tøjet for at reklamere. De sociale hjemmesider som fx Facebook er rigtig gode steder, da der er mange mennesker, og på Facebook mest unge, samlet på ét sted.


Måde du kan reklamere på:


  • Facebook

  • Bannere på hjemmesider

  • Annoncer i avisen

  • Reklame i radioen

  • Billeder med kendte personer som bærer dit tøj

Facebook er brugt af rigtig mange firmaer der har deres egen ”side” på Facebook så folk kan gå ind og se den og det er et rigtig godt sted at reklamere for mig, da de fleste på Facebook er min målgruppe. Nemlig unge mennesker. Du kan holde små konkurrencer hvor præmien kan være noget tøj fra dit mærke. For at deltage i konkurrencen skal man trykke ”synes godt om” din side og dele den med deres venner. På den måde får du din Facebook side med dit tøj sendt godt ud. Folk kigger lidt på din Facebook side og måske din hjemmeside og bliver forhåbentlig interesseret i dit tøj og vælger at købe det.
Det smarte ved at have sin egen side på Facebook for en virksomhed, er at hver gang en person trykker ”synes godt om” deres side, så kan alle personens venner se det.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 118

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36145401000977sekunder