Frederik Kellermann - Start Af Virksomhed

4ee7c355b8f5c13122011.jpgStart af egen virksomhed:


Du skal være klar på at det er dig der kommer til at stå med ansvaret for det hele. Alt fra økonomi til salg af tøjet, er dit ansvar. Du skal være klar på at arbejde for det og på at det går op og ned af bakke, da det tager tid at opbygge dit eget tøjmærke.


Først og fremmest skal man selvfølgelig tænke over om ens produkt er godt nok til at det kan blive til noget, og om det kan konkurrere med de andre på markedet.
Når det er start af eget tøj brand vi snakker om, så skal man regne med at have et rimelig stort underskud i starten. Det koster at starte sådan noget op, og du vil ikke kunne tjene på det i starten. Du skal finde et godt firma der kan producere dit tøj, hvor de fx sælger tshirt, som du køber af.
Hvis du ikke sælg kan trykke dit tøj eller brodere, alt afhængig af hvordan det skal se ud, så skal du selvfølgelig også have fat i et trykkeri, som også koster meget at starte aftale op. Prisen er selvfølgelig meget svingende for forskellige firmaer og kvaliteten.


En iværksætter kan man også kalde for en ”intiativtager”, altså en der finder på noget nyt og tager intiativ til at få det stablet på benene, og føre det ud på markedet. Det er det jeg godt kunne tænke mig, hvor jeg laver mit eget tøj og får det trykt, hvorefter jeg så kan sælge det på en hjemmeside.

- Kan det laves?
- Kan det sælges?
- Kan det svare sig?


Hvis du kan svare ja til de 3 ting, så er du allerede godt på vej og så er det bare om at få det produceret.


 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 120

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70653009414673sekunder