Frederik Kellermann - Uddannelse

4ee7c3d5d2e2a13122011.jpgDa det er et selvstændig arbejde er der jo ikke nogen direkte uddannelse for det, da du jo bare kan starte projektet uden nogen som helst viden om det.
Jeg har besluttet mig for at tage på handelsskolen i Ribe, da man lærer meget om sådan noget der. Ting som at drive virksomhed, økonomi, handel og hvad der ellers skal til. Jeg skal på HHX, som er den gymnasiale uddannelse. Det er der du lærer alt det med at starte virksomhed, i forhold til den 2-årige hvor du kun lærer at stå i butik eller lignende.


Efter Handelsskolen regner jeg med et kursus på en textilskole. På en textilskole kan du lære ting som at designe, at producere tøjet og skabe en masse idéer og tænke nyt. For at komme ind på sådan en designskole, tror jeg også at det betyder meget at du har taget et kursus inden, så du ikke står på bar bund når du kommer til designskolen.

Idéudvikling: Der lærer man at arbejde med at få sine idéer realiseret og man lærer at gennemgå en ”Designproces”, så man derefter kan få produceret sine idéer til virkelighed.
Et kursus er på 20, 24 eller 44 uger. Så det er meget forskelligt alt afhængig af hvad man skal bruge det til, men til det jeg skal, der vil jeg gerne have det lange forløb, da jeg føler det er det jeg kan få mest ud af og at jeg får brug for det.


Syning og Tilskæring: Syning og tilskæring er et fag for alle på textilskolen. Du lærer alt det grundlæggende for at konstruere dit eget design på tøjet. I dette fag har du også mulighed for at arbejde med din indsamling af inspiration, idéer og hvad du ellers har så du kan færdiggøre dit produkt.


Formålet med sådan et kursus er at blive istand til at kunne præsentere dine egne idéer. Du lærer at præsentere din egen personlige kollektion af dit færdige resultat.
Målet er at lave en mappe der indeholder: tekst der beskriver din stil, målgruppe og materialer.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 124

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32034802436829sekunder