SØHUSET ved Immeln-søen - Økonomi
 

Pris

Prisen for en ejerandel i Andelsforeningen "Søhuset" udgør en forholdsmæssig værdi af den samlede andelskrone i foreningen i henhold til andelsforeningens seneste årsregnskab eller et til formålet udarbejdet aktuelt regnskab pr. overtagelsesdagen.

Pr. 22. oktober 2012 efter købet af grunden, byggemodningsudgifter i form af etablering af kloak, afløb, vand, el og køb af motorbåd svarer en ejerandel på eksempelvis 1/3 til ca. DKK 168.000 som afregnes til en af de eksisterende andelshavere.

Når huset står opført og incl. køb af møbler og øvrigt indbo, så huset er fuldt udstyret, forventes værdien af en ejerandel på eksempelvis 1/3 at udgøre samlet set ca. DKK 1.000.000.

En ejerandel i Andelsforeningen "Søhuset" handles kontant mellem andelshaverne og kan således også når dette ønskes sælges kontant.

Der henvises i øvrigt til vedtægterne for Andelsforeningen "Søhuset"  

 

Finansiering

Enhver andelshaver forestår selv finansieringen af egen/egne andele.

Der kan jf. vedtægterne ikke optages lån i Andelsforeningen "Søhuset", ej heller mod sikkerhed i ejendommen, og det hverken til købet eller til større arbejder/forbedringer på ejendommen. Dette kan ej heller ske under forudsætning af enstemmighed herom blandt andelshaverne.

Herved sikres, at andelshaverne ikke kan komme til at hæfte solidarisk for gæld, da en sådan ikke må optages.

Behov for yderligere likviditet i foreningen tilvejebringes ved yderligere indskud fra samtlige andelshavere.

 
Panel title

© 2018 soehuset

Antal besøg: 2627

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37680697441101sekunder