Sofialomborg - Kompetenceprofil

Profil                                                                                                                                                  

Med en faglig baggrund som eksportingeniør har jeg en bred vifte af kompetencer både indenfor salg og markedsføring, projektledelse samt ingeniørteknik, kultur og sprog. Jeg har gennem studiet opnået erfaring med tværfagligt projektarbejde, procesoptimering/forretningsudvikling, økonomiske analyser samt internationalt salg og markedsføring, kommunikation samt udarbejdelse af teknisk dokumentation.

Jeg trives godt i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og bolde i luften på én gang, samt med daglig dialog med enten kunder eller kolleger som følge af enten salgsaktiviteter eller samarbejde. Jeg kan godt lide at sætte mit eget præg på tingene, og have en koordinerende/ledende funktion hvor overblik er essentielt.

Min arbejdsindstilling er professionel og målrettet, ligesom jeg arbejder meget struktureret og systematisk. Jeg er ikke bange for at prøve noget nyt, og tror på at man opnår de bedste resultater gennem godt samarbejde og en positiv indstilling. Jeg sætter pris på et uformelt arbejdsmiljø hvor der er plads til alle, samt muligheder for udvikling og udvidelse af kompetencer.


Nøglekompetencer                                             _            _______     _                                        _                     


Forretningsforståelse

Fokus på at skabe værdi for både kunden og virksomheden, men især også på optimering af processer der sparer både tid og penge, som følge af en gennemgribende trang til struktur og systematik og gode koordineringsevner.

Kombinationen af den tekniske indsigt til at forstå kundernes produktmæssige behov og forretningsforståelsen gør mig i stand til at udføre en mere effektiv form for markedsføring idet jeg får hele perspektivet med, og kan sætte mig ind i både tekniske og økonomiske udfordringer.


Ingeniørteknik

Solid teknisk baggrund med erfaring fra proces industrien gennem specifikation af komponenter, udarbejdelse af teknisk dokumentation, kontakt til underleverandører osv. God forståelse af teknisk komplekse situationer, herunder læsning af arbejdstegninger, P&I diagrammer mm. samt et teknisk flair og evnen til at tilegne ny viden.


International kommunikation

Erfaring med både skriftlig og mundtlig præsentation af såvel tekniske som merkantile problemstillinger på et professionelt niveau, som følge af mange kurser gennemført på engelsk og et udvekslingsophold i Australien. Derudover, megen erfaring med kommunikation mellem forskellige interessenter, som leder af en lokal frivillig organisation.


Projektarbejde og koordinering

Solid erfaring med tværfagligt projektarbejde, som gør det nemt at tilegne mig ny viden, samt at se problemstillinger fra flere vinkler. Stor erfaring med administration og koordinering af aktiviteter i frivillig forening, samt kommunikation.

God til at arbejde i teams, og er en teamplayer som altid gør mit bedste for at løfte de opgaver der kommer min vej.

Gode it-kompetencer som følge af anvendelse af diverse programmer til administration og kommunikationsarbejde, inkl. databaser, hjemmesider mv.


Initiativ, ansvar og godt humør

God til at få tingene gjort, og få sat planlagte aktiviteter i gang som følge af en stor ansvarsfølelse og naturlig evne til at gå forrest. Kendestegnes ved positiv indstilling og energi, samt god til at skabe rar og uformel stemning blandt kolleger, ligesom udfordringer altid er velkomne og tages med oprejst pande. Har filosofien at det altid er nemmest at tage modgang med et smil, samt at det er vigtigt at lære af sine fejl og komme hurtigt videre.

 
Panel titel

© 2018 sofialomborg

Antal besøg: 466

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-0,81046009063721sekunder