SOLDATERFORUM - Profil

VELKOMMEN TIL DIN PROFIL

du er logget ind som Bo Larsen

_________________

 

 

 

4b600e15b6b5927012010.jpg

Hej Alle,

Mit navn er Bo, jeg er 37 år og jeg har været udsendt til Afghanistan 2 gange.

Jeg har været med i flere operationer mod Talebanerne, og overvåget i Grøn Zone.

Da jeg kom hjem fra Afghanistan første gang, havde jeg ingen psykiske problemer eller oplevede angst anfald. Det gjorde jeg til gengæld 2.gang, der fik jeg en depression og en del angst anfald. Jeg gik derefter igennem et psykologforløb med 10 samtaler. Det hjalp mig utrolig meget, og jeg har idag fået en normal hverdag op og stå.

Jeg har 2 børn, en pige på 12 år og en dreng på 7 år. Det var dem, som under forløbene holdte mig igang og fik mig til at komme igennem de perioder, jeg har været udsendt i.

Det jeg har fået ud af at være udsendt, er det stærke bånd mellem mig og mine soldaterkammerater. Det er noget, jeg ved der vil følge mig resten af mit liv, og det er jeg virkelig taknemmelig for.

Jeg er glad for at denne side er blevet lavet, da det på den måde er nemmere at snakke med andre soldater, som ved hvad jeg har været ígennem og kan forstå det 100%.

Jeg bruger siden til at kontakte andre soldater og til at få hjælp, hvis jeg pludselig får et angst anfald, eller bare har lyst til at snakke med nogle om de ting, jeg oplevede under udsendelsen.

Desuden bruger jeg tit forumet til at snakke og diskutere med andre soldater, om oplevelser fx. at miste en kammerat eller om ting vi syntes forsvaret skulle gøre bedre.

I må meget gerne skrive til mig, hvis I som mig havde brug for at snakke med nogle, som har været i samme situation.

VH

Bo Larsen
Bolarsen@yahoo.dk

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 31911

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54448580741882sekunder