Sophie haven - Forside
Velkommen til Sophie havens egen side, træd indenfor i min fantastiske verden. Måske kan haven være til inspiration for dig, eller bare give dig en aha-oplevelse. 

Måske tænker du lige nu "Hvorfor skal en have have sin egen side"? 
En have kan være mange ting, alt efter hvem der har den.

Sophie haven er en blanding af lidt af hvert. Her findes et japansk insp. bed, et rosenbed der bliver ændret til foråret til en 1600 tals insp. rosen bed, vand bassin der kommer op at køre til næste år, gamle krogede træer og hyggelige terraser og hyggekroge. Man kunne let få tanken når man læser og ser billeder at Sophie hven er en mindre park, nej det er en gammel grund på ca 900 kvm. 
Men mest af alt så er det min store hobby og en never ending story. Jeg kan forekomme lidt DAMPET når jeg vimser og dimser rundt ude i haven. Der er også altid noget at se til og kan altid lige få øje på noget der skal nippes, klippes, flyttes osv. det kan tage pusten fra de fleste. Men lad jer ikke narre jeg bruger ikke mere tid ude i haven som så mange andre haveejere, men kræser måske mere for detaljerne og planterne end andre ville eller orker. Jeg har fået gigt og har en dårlig ryg, det har første prioritet ved havearbejdet, men stopper mig ikke i at nyde min store hobby. Alle disse grunde er derfor haven skal have sin egen side.

Rigtig god læsefornøjelse. Skulle du få lyst til at skrive i havens gæstebog så jeg kan se du har været her vil jeg blive glad. I dagbogs afsnittet har du mulighed for at kommentere og komme med gode råd eller bare spørge, er du velkommen til det hvis du har lyst. Der tilføjet et afsnit der hedder Spørgehjørnet. Har du brug for et godt råd, kan det være jeg med min efterhånden brede viden og erfaring kan hjælpe dig hvis noget driller dig i din have. Ved jeg det ikke undersøger jeg det gerne for dig.smiley.gif


Piiiiist........
Som et ekstra krydderi, finder du et afsnit der er meget "mystisk" (aller nederst på listen) Her er du også velkommen til at snakke med.
 
Panel title
Antal besøg: 19939

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31520700454712sekunder