Sophie haven - Planlagte projekter.
2012

Det kommende efterår vil jeg have lavet noget med stolper der kan holde den gamle blåregn oppe. Den er så tung nu at den falder ned og spærrer for havelågen. det kan ikke nytte at vores gamle nabo og vi skal kravle, nærmest, for at komme ind til hinanden. 

Til foråret skal jeg have lavet rosenbedet om. Nu skal det være, det ser forfærdeligt ud nu. 

Hvis jeg finder tid og energi og kan få min mand med på lidt fysisk arbejde ude i den ene indkørsel, vil jeg gerne have lavet en klatre rosen gang af stolper. Jeg vil gerne at denne indkørsel også byder velkommen fra den side, med de skønneste klatre roser i en vidunderlig duft. den skal ikke være så lang for ellers kommer den i karambolage med Figentræet. 

De fleste have ejere kender godt til det at have et sted der bare ikke vil noget og kan virke uoverskueligt. jeg har et sted jeg kalder for lorte-stedet. Det er bedet der går parallelt med den store indkørsel. Vestenvinden piber lige ind i haven den vej, og alle dergår forbi kan kikke helt ned i haven det sted. Bedet rummer ud over ukrudt også gamle træpæoner, nogle koste siv og en sød busk. Det er også her vi har vores kompostbeholder og bunken med haveaffald. traileren har også sin plads her. Det er i den grad et bed der konflikter med alt andet i haven. What to do ? Der ligger planer på bordet om en ombygning af carporten og skuret og Hjerting sten i begge indkørsler. Men der skal lige være råd til det. Så indtil videre skal vi gøre noget. Jeg har forsøgt mig med at sætte nogle Lilje løg, ikke den store succes, desværre. Nu håber jeg bare at Vincaen kan bunddække bedet. Så bliver vi nok nød til at sætte et par fag pileflethegn op så der kommer læ og struktur på rodet. 
 
Panel title
Antal besøg: 19954

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,72731900215149sekunder