Sophie haven - Sophie havens historik kort.
Vores dejlige hus blev bygget i 1923 og haven udstykket samme år. Ægteparret der boede her fik en datter der overtog huset sammen med hendes mand. Det har været familie eje i rigtigt mange år, før min mand og jeg overtog hele herligheden. 

Haven har undergået flere forandringer gennem de mange år. De første år var der køkken/nyttehave i det hele. Det var en nyttig ting at være selvforsynende dengang da pengene var små. Senere fik fruen i huset etableret staudebede i den ene side af haven og anlagt en plæne. Den anden side af haven var stadig køkken/nyttehave. Da datteren og hendes mand overtog huset og dermed haven blev der tilføjet en lille terrase i det ene hjørne og hndes mand udviklede en forkærlighed for æbletræer. Den tid han levede formåede han at plante ikke mindre end 21 æbletræer på grunden. 
Han var meget dygtig til at passe og pleje disse frugttræer, der den dag i dag står flotte og er nemme at holde takket være hans store arbejde gennem de mange år. 

Så overtog vi hele herligheden og der kom nye boller på suppen. Mange af træerne skyggede og fik mos og andre uskønne ting og sager til at stortrives i haven. Vi har i dag 6 æbletræer vi har ladet stå resten blev fældet og rodfræset. 
Vi har fjernet de gamle staudebede og fået en dejlig stor plæne. Køkkenhaven er væk og der står nu kun et højbed med mine urter i. Den gamle terrase er blevet udvidet og haven har fået flere hyggekroge og hjørner. 
Et japansk insp. bed er tilføjet, med nye og sunde planter der bare blive større og flottere. Et stenbed er kommet til og en masse andet, mon ikke fremtiden byder på endnu mere spændende. Det vil denne hjemmeside fortælle en masse om til den tid. smiley.gif
 
Panel title
Antal besøg: 19861

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31855797767639sekunder