Sophiejosephine - Om mig

Mit navn er Sophie Josephine Rosenkjær, jeg er 18 år gammel og bor i Helsingør.


Jeg går på Erhvervsskolen Nordsjælland i Aspirant klassen, der har jeg gået i lidt over 3 månder.


I min fritid er jeg sammen med min bedste ven og min kæreste, som jeg har kommet sammen med i et år. Min bedste ven bor hjemme hos mig, det har han gjort i en måned nu, hvilket jeg synes er super hyggeligt.


Mine hobbier må nok være at tegne, tage billeder og andet kreativt. Jeg har gået til drama da jeg var mindre. da jeg interessere mig meget for skuespil. Jeg håber at jeg selv kan blive skuespiller en dag. Og hvis det ikke bliver til noget har jeg tænkt mig at rejse rundt i verden som fotograf. 


Jeg har ikke noget arbejde i øjeblikket, men jeg leder stadig. Jeg har tidligere arbejdet i en bowlinghal og i mcdonalds. Jeg brød mig ikke om at arbejde i Mcdonalds, det var dårlige arbejdstider og ikke specielt rare kolegaer. At arbejde i bowlinghallen, New Bowl Helsingør, var dog virkelig hyggeligt, alle var søde og rare og der var god stemning hver dag. Men den er desværre lukket nu.


Jeg mener selv at jeg er en meget udadvent og smilende person. Jeg elsker at hjælpe folk med deres problemer, og jeg er der altid for mine venner når de har brug for mig.


Jeg er 158 høj, vejer 47 kilo, og har langt mørkeblond hår og grønne øjne.


*Hvis du gerne vil vide mere om Sophie, så skriv i gæstebogen*

 
Panel title
Antal besøg: 487

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32098293304443sekunder