Soph Kous - Cecilie

Cecilie. Det navn, det ord, de fire stavelser, de syv bogstaver, hørte man tusindvis af gange om dagen. Cecilie, Cecilie, Cecilie. Den populære pige. Hver dag var hun omgivet af drenge og tøser fra de ældre klasser, og hun brugte det meste af sin tid i shoppingcentre, hvor hun købte stakkevis af tøj, som hun havde sammensat på den fedeste måde næste dag. Alle så op til hende. Alle! Undtagen mig og Louise, min bedste veninde. Vi havde det så dejligt sammen, og der var aldrig noget, der havde gjort os uvenner. Vi var de eneste, der ikke var fortryllede af Cecilies skønhed og popularitet, og vi ville heller ikke blive det.

   Troede jeg...

 

Skoleklokken ringede ud. Louise og jeg sad ude på bænken i skolegården. Cecilie og hendes slæng stod nogle meter væk og fnisede. Hendes glatte, brune hår gav det perfekte skær, da Emil gik forbi. Han er klassen lækreste dreng. Louise og jeg havde tit udspioneret ham fra vinduer og kikkerter. Men han havde aldrig lagt mærke til os. Kun Cecilie. Selvfølgelig. Han smilende og gik ind i klassen med sit blik fastklæbet til Cecilie og hende smukke, brune øjne. Vi skyndte os begge at proppe vores sandwich i munden og løb ind i klassen.

 

Vi skulle have dansk. røken Turnbull kiggede mystisk på os, da vi satte os ned og lignede frøer, der var gået i hak, da de skulle kvække. Frøken Turnbull havde altid beundret Cecilie for hendes flotte præsentationer. Hun vidste bare ikke, at der stod slavearbejde bag ved de flotte karakterer. Cecilie fik lavet dem af alle sine "fans". Afskyeligt...

 

Forsættelse følger...

 
Panel title

© 2018 sophkous

Antal besøg: 118

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,87813591957092sekunder