Soph Kous - Dagbog
July
30
2012

HyperCard-fejl

I stedet for et månedskort til 750 kroner, kan jeg få et HyperCard til 300 kroner, og oveni så giver det 50 procent med Færgen mellem Rønne og Ystad. Det er fedt, men ikke når min NemID ikke virker, så er det noget værre lort - rent ud sagt.

July
29
2012

Müsli tilbage

I tirsdags forsvandt min mors dyrebare Müsli (Müsli er vores killing fra slutning af april, og hun har en bror, Zazu), men i dag fandt en dame hende 1,5 kilometer væk fra vores hus. Hun havde været der i 2 dage, hvor hun havde fået mad og vand, så hun havde det godt hjerte.png

   Det så ud til, at Zazu havde savnet hende meget, fordi han havde brokket sig i 3 dage, og han gav hende en legesyg velkomst med slåskampe med mere. Det så sjovt ud, fordi han kom i fuld fart imod hende, hun vendte sig om og sprang en halv meter op i luften. Bogstavligt talt ;-)

   Hun lige nu i mit skød og slapper af, men det fortjener hun også efter slåskampen med Zazu ;-)

July
29
2012

Nytår i Sverige

Min mormor og morfar har spurt mig om, jeg ville med dem til Sverige til nytår og holde nytår oppe hos Jenny og Anders (Jenny er min mormors niece, og Anders er Jennys mand). Jeg sagde selvfølgelig ja, fordi sidste gang jeg var ude og rejse, så var det kun til Nordjylland for 3 år siden, og det kan godt føles lidt ensomt, når man bor på Bornholm ;-)

 
Panel title

© 2019 sophkous

Antal besøg: 143

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50931406021118sekunder