Spain - Costa Blanca - Torrevieja - GOLF FERIE I TORREVIEJA
    Golf på Costa Blanca.


Her kan du spille golf året rundt, i det varme subtropiske klima.

Området er kendt for at have nogle af Europas bedste golfbaner og mange professionelle spiller har fast bopæl i området, hvor de kan være sikre på at kunne spille året rundt. Det er ikke svært at finde en golfklub på Costa Blanca som opfylder netop dine krav. Måske din favorit golfklub er listet nedenfor ?

Las Ramblas golfbane, 20 min, kørsel syd for Torrevieja.

Club de golf Villamartin - Green fee E 60

Club de golf Las Ramblas de Orhuela - Green fee E 50

REAL golf de Club Campoamor - Green fee E 60

Golf La Finca - Green fee E 75

Du kan finde yderligere info til din golfrejse og golfbaner på Costa Blanca på dette link;

Golf på Costa Blanca.

Derfor er det ideelt med golfferie på Costa Blanca.

At spille golf på Costa Blanca i Spanien er tæt på den bedste golfferie man kan komme i nærheden af. Du finder golfbaner på Costa Blanca spredt ud over hele kystlinjen og man kan derfor nå at spille på utroligt mange gode golfbaner på Costa Blanca i løbet af kort tid. Det er næsten aldrig regnvejr, så man kan være sikker på altid at kunde spille golf, og derfor er det ideel til golf. På trods af meget lidt regn er de fleste golfbaner altid flotte og frodige på grund af den pasning og plejning der hører med til en god golfbane. Snyd ikke dig selv for en golftur.

Nogle af Spaniens bedste golfbaner på Costa Blanca.

Costa Blanca området er et sand golf mekka og Spanien kan ikke byde på andre områder med så høj tæthed af golfbaner i topklasse. Dette afspejler sig faktisk ikke i prisen på golf i området, og det er absolut muligt at holde golfferie på Costa Blanca med baneleje som er til at betale. Der findes ca. 28 golfbaner i Torrevieja området. De nærmeste indefor kun et lille kvarters kørsel fra huset. Mange af banerne er på højt mesterskabsniveau og designet af kendte spiller. Der er både 18 hullers og 9 hullers bane.

 
Panel title
Antal besøg: 16833

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58743810653687sekunder