Spirit Slim Coaching - Forside

Spirit Slim Coaching - Mentoring og Clairvoyance

På vejen til din autentiske quinde...

Spirit - for en spirituel løsning på at slutte fred med dig selv , maden og motionen , og udvikle dig i den retning du gerne vil , via coaching som er spørgsmål og dine svar fra dit inderste . Mentoring via mulighed for intuitivt baserede forslag..

 

Slim - for en vej til at udforske din krop , din vej til at slippe maden og dermed også behovet for at fylde dig op med mad og andet , muligheden for at genopdage din autentiske krop dens behov og ønsker ..

Coaching - Mentoring:Jeg er Bolette Gaia .. 42 år og har arbejdet med quinder i de sidste 12 år, som har et ønske om at få et mere helt forhold til sig selv , deres vej , kost og motion .. Jeg har selv en historie som er livslang og har strukket sig kilo mæssigt fra 140 kg til ca 80 nu ..Jeg er igang med en coaching uddannelse og har lavet en gruppe på facebook og denne hjemmeside som en øvelsesmulighed for min egen, og andres quinder videre udvikling . I coaching delen er det mig der stille spørgsmålene udfra erfaing og dig der giver svarene og sætte nye mål ..udfra hvor du er og hvor du gerne vil hen ..

Spirituel Mentoring -er en mulighed for at underbygge din vej og proces via

indføling på netop dig , din aktuelle situation og dine behov ..

Jeg er født med en klarfornemmeelse / hørelse og har mulighed for at tune mig nærmere ind på dig og din proces i respekt for den du er ..udover  Spirit Slim Coaching - Mentoring. har du hos mig mulighed for at for fjernhealing og / eller Clairvoayance & healing..

Clairvoyance / Klarfornemmelse : Her behøver du ikke at have et ønske om at forholde dig til et specifikt område i dit liv , du har måske blot behov for at få input, til lige netop det du står i .

Her skal jeg enten møde dig live , se dig over skype eller bruge et billede du vil herefter få fif og guiding fra dine guider og andre, til hvordan du kommer videre , Alt foregår med blidhed og kun det som tjener netop dit højeste bedste ..

Fjernhealing -Hvis du har en fysisk eller følesemæssig ubalance i dit liv er du velkommen til at henvende dig på nedstående kontakt info , og dine og mine guider, vil samarbejde om at sende healing , til dig og din krop og sjæl og andet så det tjener dit højeste bedste , også her skal jeg bruge et billede af dig og dit fulde navn...

De forskellige sessions kan foregå via Skype , telefon ,eller her hos mig .. i rolige og æstetiske omgiver

Jeg bruger også orakel kort og krystaller og pendul ..

skriv en mail til enghuset@gmail.com eller på skype

gaiaheggum er mit skype navn

eller ring : 20 93 98 92 .

eller på facebook hvor spiritslimcoaching har sin egen gruppe find den under mit navn Bolette  Gaia Heggum

Jeg har også en gruppe på facebook der hedder Sisters of Gaia , det er et spirituelt online søster fælleskab ..du er velkommen ..

Blessed Be

Bolette Gaia Heggum

 
Panel title
Antal besøg: 606

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0053720474243sekunder